Report

Trump je prljavac

Aside Banners

Penthouse nudi milijun dolara za seks-snimku Donalda Trumpa s ruskim prostitutkama

Donald Trump je još uvijek trn u oku mnogih, a pokušaji da ga se na bilo koji način diskreditira ne prestaju. Nova afera je, naravno, vezana uz seks!

Piše , Objavljeno

Mnogi i dalje odbijaju to povjerovati i prihvatiti, ali Donald Trump je izabrani predsjednik SAD-a i samo što nije i službeno uselio u Bijelu kuću. Možda njegovo predsjedavanje neće biti TOLIKO loše, možda će označiti početak Trećeg svjetskog rata, a možda nas sve iznenadi i stvarno učini “Ameriku ponovno velikom“. Ono što sa sigurnošću znamo jest kako mu neće biti lako, a opozicija neće mirovati niti sekunde u svojim pokušajima da ga diskreditiraju i sruše. Na njihovu sreću, to neće biti pretjerano teško jer je čovjek hodajuća afera, a najnovija se tiče seks-snimke s ruskim kurvama.

Naime, već neko vrijeme internetom kruži izvještaj iz nepotvrđenih izvora s nepotvrđenim tvrdnjama, u kojem se na 35 stranica opisuju Trumpove aktivnosti u Rusiji i njegov odnos s Kremljem. Posebno je zanimljiv dio u kojem se navodi kako je Donald naručivao ruske protitutke u svom predsjedničkom apartmanu u moskovskom Ritz-Carlton hotelu te ih tjerao da uriniraju po krevetu. Ono što bi mu potencijalno moglo naškoditi jest tvrdnja kako postoji snimka u trajanju od oko sat vremena koja i pokazuje te događaje, a navodno ga određene grupacije u Rusiji ucjenjuju njome.

trump

U cijelu se priču uključio poznati soft-porn časopis Penthouse, koji je ponudio milijun dolara za takvu snimku, ukoliko ona postoji. Oni su se odmah ogradili od bilo kakvog pokušaja sramoćenja Trumpa, ruskih prostitutki ili bilo koga tko seksualnu stimulaciju nalazi u “golden showerima” i uriniranju bilo koje vrste jer je sve to stvar osobnog odabira, ali vjeruju kako javnost ima pravo znati što to radi najmoćniji čovjek u državi, a vrlo vjerojatno i na svijetu. Pa eto, ako netko ima kakvu kopiju i želi zaraditi lakih milijun dolara, postoji način. A možete ju proslijediti i nama… nemamo milijun dolara, ali ponuditi ćemo vam genijalne Idesh! majice i podmetače za čaše!

TAGOVIdonald trump golden shower penthouse predsjednik prostitutke rusija seks seks snimka sex tape uriniranje

Komentiraj