Report

Aside Banners

Pet alkoholnih rekorda

Nema sumnje da će mnogi među nama ovo ljeto srušiti neki vlastiti rekord, i velike su šanse da ima veze s cugom.

Piše , Objavljeno

Frajer s najboljim pivskim cugom

Steven Petrosino drži rekord u brzini ispijanja litre piva. Stevica je svoju kriglu 1977. godine ispio u roku od 1,3 sekunde i upisao se u Guinnessovu knjigu rekorda. U izdanju knjige iz 90-tih, rekord je izbačen zbog bojazni od tužbe i generalne zajebancije na račun glupog rekorda. Iz priloženog videa Dr. Petrosina iz 2003. možemo svjedočiti njegovoj tehnici.

Najveća pijandura

malo sam popio...

malo sam popio…

Zabilježeno je da je dotični Vanhorn koji je veselo živio od 1850. do 1911. zadnjih 23 godine svojeg života u prosjeku dnevno pocugao četiri boce porta, i to najjeftinije vrste Ruby Porto. Vjeruje se da je do svoje smrti u 61. godini popio čak 35.688 boca porta. Pitamo se, što li ga je dotuklo?

Najveće pivsko okupljanje i lokanje

U pokušaju da postave svjetski rekord, 2004. godine gomila Čeha okupila se u mjestu Sumperk, gdje su u 17 sati polokali ravno 2.662 velika pivkana, odnosno 1.331 litru piva. Doduše, nismo uspjeli doznati koliko je točno žednih Čeha prisustvovalo ovoj pijanki, ali znamo da su prešišali susjede Slovake, koji su držali rekord s popijene 2.001 boce piva.

Najviša koncentracija alkohola u krvi

Neidentificirani Latvijac nađen je u nesvijesti, ali inače savršena zdravlja. Policija je odmah, ofkors, posumnjala da je 50-godišnji gospodin malo popio, a analizom krvi utvrdili su da mu je krv razrijeđena s 0,7 postotaka alkohola.
Za one kojima taj podatak ništa ne znači, recimo samo da obični smrtnici padaju u nesvijest sa 0,3, a prestaju disati sa 0,4% alkohola u krvi. Očito da je naš Latvijac direktni potomak Superhika.

Potrošnja piva

i hrvati mogu popiti!

i hrvati mogu popiti!

Najviše piva na svijetu pocugaju, držite gaće, Česi. Nevjerojatno, zar ne, tko bi trekao!? Uglavnom, dragi Česi pocugaju 156 litara pive godišnje. Svaki od njih.
Slijede ih Irci, sa 131 litrom popijene pive po stanovniku, a tek na trećem mjestu u Nijemci koji popiju 115 litara, jadničci. Na ljestvici slijede:Australija (109), Austrija (108), Velika Britanija (99), Belgija (93), Danska (89)…
Iako se ovako visoko na ljestvici uglavnom nađemo jedino na popisu najkorumpiranijih država, Mi Hrvati! držimo 14. mjesto na ljestvici s 81 litrom pive po glavi stanovnika. Brijemo da to što našoj strani tijekom ljeta igra par milijuna švaba i Čeha, ipak pomaže.

TAGOVIalkohol pijanstvo pivo rekord Steven Petrosino

Komentiraj