Report

Aside Banners

Pet vrlo čudnih ljubavnih parova

Ljubav je slijepa, veli stari kliše kakvim se uglavnom započinju ovakvi tekstovi. Pa, u ovih pet slučajeva, ljubav je ćorava stara kokoš s vrlo perverznim smislom za humor.

Piše , Objavljeno

Od viška glava ne boli

Jean Dos Santos i Blanche Dumas

Jean Dos Santos i Blanche Dumas

Vjerojatno najčudniji par u povijesti čudnih parova čine dvoje vrlo čudnih ljudi, koje je majka priroda obdarila na vrlo čudan način. Nakon što smo u jednoj rečenici čak četiri puta iskoristili riječ “čudno”, evo zašto:
Blanche Dumas rođena je s četiri sise, dvije vagine i tri noge. Jean Dos Santos rođen je s dva funkcionalna penisa, tri mošnje i trećom nogom. Blanche je radila kao prostitutka, što je s obzirom na njezine predispozicije bio dosta logičan izbor zanimanja, a kada je čula za Jeana, izrazila je želju da mu da besplatno. Susret je organiziran u Parizu, rezultat nepoznat.

69 godina razlike

Wook Kundur i Mohummud Musa

Wook Kundur i Mohummud Musa

Demi Moore i ostale “gospođe u najboljim godinama” koje su upecale mlađe frajere, mogu se skriti pred gospođom Wook Kundur iz Malezije, koja je 2006. godine proslavila 106. rođendan, a i brak s 69 godina mlađim Mohummudom Musom. Inače, njemu je to prvi brak, a njoj 21.
Musa veli da ga je privukla svojom mudrošću, a iako fizički dio veze nije baš neki vatromet, Wook veli da se trudi. Ne želimo znati kako taj trud izgleda u praksi, ali se pitamo je li broj godina razlike tek slučajnost?

Žena majmun i Čovjek krokodil

Percilla Bejano patila je od hipertrihoze čiji je glavni simptom pretjerana dlakavost. Emmit Bejano patio je od ihtioze, kožne bolesti zbog koje koža izgleda poput krljušti. Oboje su bili cirkuska atrakcija , a vjenčali su se 1938. godine i imali dijete koje je nažalost umrlo ubrzo nakon rođenja.

Muška žena i ženski muškarac

Ashley Tony Weeks

Ashley Tony Weeks

Tony i Ashley Weeks samo na prvi pogled izgledaju poput običnog para koji nikako nije zaslužio završiti u ovom bizarnom pregledu. Ipak, oboje su transseksualci i operativno su promijenili spol, s time da je Tony prije bio žena, a Ashley muškarac.

Gospođa Berlinski zid

Eija-Riitta Berliner-Mauer, u doslovnom prijevodu:”Eija-Riit Berlinski-Zid”, pati od duševnog poremećaja znanog kao objektofilija, znači privlače ju neživi predmeti. Budući da je berlinski zid većim dijelom porušen, nismo sigurni znači li to da se ona danas može smatrati udovicom, ili je sasvim zadovoljna onim što je ostalo?
Inače, veli da “živog” partnera još nije imala, te da su joj se oduvijek sviđali zidovi, dok za Veliki kineski zid kaže da je predebeo za njezin ukus.

TAGOVIbizarno čudno parovi

Komentiraj