Report

Aside Banners

Petak za Surf metak

Dragi naši, fala bogu petak je, pa vas pozdravljamo u revijalnom tonu s nekoliko zanimljivih linkova, fotki i videa iskopanih iz bespuća internetsa.

Piše , Objavljeno

Opuštanje

opuštanje

opuštanje

Prije svega, jedna lagana relaksacija. Niže navedeni link fura na flash sajtić koji će ukrasti nekoliko minuta vašeg vremena, ali će vam pružiti isto toliko minuta ugode. Fina mjuza i animacija koja prati vaše pokrete mišem. Animacija koju sami napravite snima se, pa ju kasnije možete u miru pogledati. Soft, ali neočekivano fora.
Labuat >>

Turistički obilazak Černobila

černobil

černobil

Prije gotovo pune 23 godine, mi koji smo tada bili klinci, nismo se smjeli igrati vani (što je bio bed), niti jesti svježe povrće (nije bio bed). Danas jedna ukrajinska turistička agencija nudi obilaske područja Černobila, odnosno grada Pripyata, napušten od katastrofe. Jedan hrabri turist objavio je fotke obilaska.
Černobil danas >>

LEGO raj

Ako ste (bili) fan LEGO kockica, onda mora da ste sanjali da se nađete na ovakvom mjestu. Jesus Diaz, autor na Gizmodu, posjetio je LEGO tvornicu i ogromno skladište u kojem su spremljene tone i tone legaća.
Pa čekirajte kako se Jesus našao u LEGO raju >>

Anatomija mamurluka

mamurluk

mamurluk

Ne tako davno smo s vama podijelili nekoliko isprobanih (među)narodskih recepata za borbu protiv mamurluka, a sada vam donosimo i znanstveni pristup, odnosno sličicu koja objašnjava kako mamurluk funkcionira i zašto, oh zašto, je sve tako kako je. A nije dobro!

Tu mač kebaba!

Kad smo već kod probavnih smetnji, evo što se događa kad se čovjek prejede kebaba:

Zapravo, službeno objašnjenje je da čovjek kojeg ste sigurno zapazili u prilogu, može vidjeti budućnost i letjeti. Ovo je valjda bila demonstracija njegovih moći.

Zajebana liga

Australski ragbi zajebaniji je od svih sportova! Ne vjerujete? Evo dokaza:

a ni gladijatori im nisu ni do koljena

Bruce Lee protiv Iron Mana

Sigurno ste se zapitali, da sigurno jeste:tko bi pobijedio u ovom sukobu titana. Pa, evo odgovora:

Prvi put na vašem TV-u:Keanu Reeves

Keanu je zabiljažio velik broj uspješnih uloga, i kroz sve ove godine gledali smo ga kako stasa kao glumac i čovjek, svjedočili smo njegovom profesionalnom napretku, glumačkom sazrijevanju, superiornoj karakterizaciji… ili nismo? što se uopće promijenilo?

Idesh! zapošljava

Za kraj, jedna osobna stvarčica:Nadežda, naša tajnica, uzela je porodiljni dopust, pa tražimo nekoga tko bi ju nazmijenio. Nije to lak zadatak, jer Nadežda nam je poput majke, nježna, susretljiva, uvijek nudi toplu riječ i srdačan zagrljaj.
Od kandidatkinja ne očekujemo previše, ali očekujemo barem da zadovolji visoke standarde izgleda i ophođenja koje joj Nadežda ostavlja u nasljedstvo. Prilažemo fotografiju Nadežde u radnoj atmosferi kao ilustraciju onoga što očekujemo od buduće tajnice.

TAGOVIbruce lee černobil keanu reeves surfali smo

Komentiraj