Biznis & Lova

Erste banka

Aside Banners

Pismo financijskom doktoru

Plašim se da bolujem od kroničnog manjka kontrole nad svojim financijama popraćenog povišenom temperaturom pri pogledu na brojke...

Piše , Objavljeno

pismo_doktoru

Poštovani doktore,

plašim se da bolujem od kroničnog manjka kontrole nad svojim financijama popraćenog povišenom temperaturom pri pogledu na brojke, palpitacijama kad se nađem na kraju nepreglednog reda u banci i vrtoglavicom uslijed grozničave potrage za novčanikom i ispravnim platnim sredstvom među stotinama iskaznica, platnih, bodovnih i pokaznih kartica zbog kojih nesretni novčanik ne stane ni u jedan džep. Kad mi se i učini da napokon ide na bolje, ispadne da još nisam Ivanu dao svoj dio za Markov prošlogodišnji rođendan i vrate mi se simptomi hladan znoj i osjećaj nelagode zbog tolike zaboravnosti.

Cijenjeni pacijente,

nema razloga za zabrinutost. Vaše stanje u potpunosti je izlječivo, a rješenje leži u Erste tekućem računu i popratnim proizvodima i uslugama, koje odabirete sukladno vlastitim potrebama. Ne volite brojke pa ne znate što, koliko i kad trošite? Preporučujem dozu Erste financijskog managera u sklopu usluge Erste NetBanking.  Automatski će vam razvrstati poznate prihode troškove u kategorije i pomoći da lakše i preglednije upravljate budžetom. Uz grafički prikaz u boji. Temperatura snižena u tili čas.

Srčani ritam možete regulirati pravovremenom primjenom mobilne aplikacije Erste Redomat. Stres mogućeg čekanja i bolove u nozi od nestrpljivog tapkanja umanjite  odabirom željene poslovnice, nakon čega povucite virtualni listić i uz kavu i novine ležerno provedite vrijeme dok vam aplikacija ne javi da ste treći, šesti ili deveti na redu.

Za pretrpani novčanik i dugovanje Ivanu postoji vrlo jednostavno rješenje, već ga nosite u džepu – svoj mobitel. Da, dobro ste pročitali. Preuzmite na mobitel aplikaciju Erste Wallet i jednostavnim očitanjem QR koda plaćajte na prodajnom mjestu ili prebacite neposredno novac s računa na račun. Raskusuravanje nikad nije bilo lakše, a znoj i nelagoda riješeni. U aplikaciju učitajte i sve Loyalty kartice pa skupljajte bodove u trgovinama bez traganja za ispravnim komadom plastike. Samo pokažite mobitel. Vrtoglavica riješena.

Za sva daljnja pitanja obratite se svome blagajniku ili savjetniku u najbližoj poslovnici Erste banke. Ili naručite poziv. Online. S novim i inovativnim uslugama stvorite nove, brže i jednostavnije navike i uz Internet vezu s Erste bankarite sa svakog mjesta na svijetu.

Vaš liječnik

Sponzorirani članak

TAGOVIerste banka financije novac PR

Komentiraj