Report

Samo u Australiji

Aside Banners

Spaljena ekipa: Zbog piva sjeo u avion i dovezao se do lokalnog puba!

Piše , Objavljeno

Već znamo da su Australci itekako spaljena sorta, ali sjesti u maleni aviončić i provozati se njime do drugog kraja grada samo kako bi popio pivo… e to je već legendarno!

avion 2Zov alkohola je nekada jednostavno toliko snažan da mu čovjek mora udovoljiti pa makar se radilo o hladnoj pivici usred pustinjske zabiti (zapravo, tek onda je opravdano!). Takav su slučaj neki dan imali stanovnici i predstavnici zakona malenog zapadnoaustralskog rudarskog gradića Newmana, gdje je 37-godišnji muškarac, inače svojevrsna lokalna legenda i jedan od onih likova koje svi znaju po njegovim pizdarijama, sjeo u svoj maleni aviončić te se cestom odvezao do puba na drugoj strani grada. Pošto se sve ovo odvijalo oko 14 sati u petak, kada su klinci taman išli iz škole, a ulice grada bile pune ljudi i prometa (koliko to može biti u gradiću od 4 tisuće stanovnika), odmah je pozvana policija koja je ovog majstora morala pozvati na informativni i vrlo vjerojatno jaaaako zanimljivi razgovor.

Pronašli su ga u hotelu Newman, što i nije bilo pretjerano teško s obzirom da se jedino ispred njega nalazio uredno parkiran Beechcraft dvosjed. Njegov vozač nije bio pijan (još!), ali je zato oko sebe okupio 200-tinjak znatiželjnika koji su vjerojatno željeli svojim ušima čuti zašto je pobogu napravio ovakvu ludost! Policija još uvijek ne zna kako da ga točno tereti, a olakotna bi mu okolnost mogla biti činjenica da njegov zrakoplov nema krila pa se možda može gledati kao nekakav automobil? Da, da… zvuči totalno idiotski, ali nemojte zaboraviti da se radi o Australiji, zemlji u kojoj uistinu svašta prolazi!

TAGOVIalkohol australija avion legenda luđak pijan pivo pub

Komentiraj