Report

Aside Banners

Trebate PlanB? Trebate!

Ako mi kažemo da je nešto kul, onda je to kul! A ovo je kul! Plan B mjesečni je magazin, ali onaj pravi, koji se kupuje na kiosku i lista. Kupujte i listajte prvi broj Plana B!

Piše , Objavljeno

Najbolja stvar koja se mogla dogoditi domaćim kioscima, obavezna lektira posjetitelja Idesh! Magazina, PlanB osvaja na prvo čitanje… Ovo su samo neke od fraza kojima ćemo se koristiti ne bi li vas uvjerili da nabavite prvi broj novog mjesečnika. Nakon prvog, neće vas trebati uvjeravati. Na njihovom privremenom sajtu možete vidjeti što vas očekuje između korica. Naravno, treba naglasiti poseban fičr – razgovor s osnivačem i G.U. Idesh! Magazina, opskurnim A. J. (31) .

Veći dio redakcije Plana B čini kreativna ekipa iz PCChipa; tu su Ana Penović, Sanja Radović, Boris Ličina Borja, Dražen Jurman i drugi, a ako ste imalo upoznati s (bogatim) karijerama ovih �proizvođača kontenta� jasno vam je o kakvom se magazinu radi. Od nultog broja započeli su s praksom angažiranjapoznatih i vještih domaćih autora, a ta se praksa nastavlja i nadograđuje i u prvom broju.

Osim odličnim sadržajem, Plan B ističe se svojim dizajnom kojeg potpisuje KioskStudio. Od prve do zadnje stranice ovaj je magazin doslovce dizajniran! Svaka tema vizualno je i sadržajno dotjerana do savršenstva.

Teško je reći o kakvome se zapravo časopisu radi, jer na kioscima i ne postoji nešto s čime bi se mogla povući neposredna paralela. Osnivači kažu da im je kultni Wired bio inspiracija, ali Plan B svakako ima svoj put i karakter.

OPREZ! Čitanje Plana B uzrokuje višesatno izbivanje s neta, time i Idesh! Magazina što toleriramo jedino u ovom slučaju.

TAGOVImagazin planb tisak

Komentiraj