Report

Svakome se može dogoditi

Aside Banners

Pokušala je probuditi dečka blowjobom, a onda je sve krenulo u totalno krivom smjeru

Piše , Objavljeno

Nadamo se kako imate tu sreću da ste tijekom života mogli skupiti barem jednu ili dvije dobre blowjob priče. Nadamo se i kako nisu bile nimalo slične ovoj!

blowjob 1Oni iskusniji znaju da, ako dovoljno puta pružiš ili primiš oralac, mora doći do barem jedne bizarne, neugodne, smiješne ili jednostavno katastrofalne situacije. Stvari vrlo lako mogu skrenuti s puta ultimativnog zadovoljstva u nešto što uglavnom zakopaš duboko u sebe i ne želiš priznati niti sebi, a kamoli drugima. Dobro, osim ako se ne radi o Redditu, gdje sve maske padaju i ljudi su neobično otvoreni anonimno dijeliti svoja iskustva. Nedavno je tako korisnik po imenu L1FTED sa internet zajednicom podijelio svoju priču koja je u isto vrijeme smiješna i tragična, a evo kako ju je on opisao.

Ša’ ima?

Temelj ovog zajeba se dogodio negdje tijekom prošlog tjedna, a sam čin je uslijedio prije nekoliko dana, ali kako je u suprotnosti s vikend pravilima, morao sam pregristi jezik i pričekati.

Uglavnom, prijeđimo na stvar; radio sam u čudne sate kako bih stigao ispoštovati rokove, usput promovirajući nekoliko partija za nešto love sa strane, a moj je raspored spavanja bio totalno sjeban posljednjih nekoliko mjeseci.

Naravno, moja se djevojka, koja uglavnom spava kao normalan čovjek, nedavno počela bedirati jer ne provodimo dovoljno vremena zajedno pošto funkcioniramo po različitim rasporedima.

Tako me prije koja tri tjedna počela buditi kada bi osjetila da sam ispunio svoju kvotu od šest sati sna kako bismo se mogli malo družiti dok ona ne ode spavati.

Sve pet, ali ja spavam tvrdim snom, tako da je bila frustrirana jer me uspjela izvući iz kreveta svega nekoliko puta, a i tada sam se uglavnom vukao po stanu u polusnu, sa samo jednim otvorenim okom.

Razgovarali smo o tome i uvjerio sam kako ovakvo stanje neće trajati vječno te se našalio da ako me stvarno želi probuditi, može me u život vratiti blowjobom. Pomirili smo se, nasmijali i tjedan se nastavio.

Ubrzajmo do četvrtka, ja spavam čvrsto i doživljavam pustolovine u alternativnoj stvarnosti svojih snova kada osjetim prekrasan, topli osjećaj koji isijava iz mojih prepona, prožima cijelo moje tijelo i čini me toliko sretnim i opuštenim, sve dok ne začujem visokotonski vrisak.

Mješavina gnjeva, totalnog horora i iskonske nevjerice koja se manifestira kroz riječi: “Koji k*rac?!” U isto vrijeme, odjednom mi lice prska misteriozna mlaka tekućina, a nešto toplija tekućina lagano rominja po mom tijelu. Trgnem se i shvaćam…

Upravo sam se popišao curi u usta, pljunula je puna usta pišaline meni u lice, a ja i dalje pišam po sebi. F*ck!

Ukratko: Pitao sam curu bi li me probudila oralcem, a umjesto da sam se probudio uz prekrasni orgazam, napunio sam joj usta s dovoljno mokraće da bi čak i Bear Gryllsu bilo previše.

Jasno je da se radi o slučajnosti koja se uistinu može dogoditi svakome, pa se stoga nadamo kako je ovaj nesretnik uspio izgladiti stvari sa svojom djevojkom. Ako ništa, barem nije ispustio nešto drugo. Bilo kako bilo, jedno je sigurno: L1FTED se neće toliko skoro buditi uz orgazam, osim ako si ga sam ne priušti!

TAGOVIbizarno blowjob cura katastrofa ludost mokraća oralno zadovoljavanje seks

Komentiraj