Report

Njegova je karijera gotova

Aside Banners

Poljski iluzionist zabrljao trik i probo voditeljici ruku na nacionalnoj televiziji

Čak i iskusni ilizuionisti i mađioničari mogu zabrljati trik koji su spremali mjesecima ili godinama, ali kada se to dogodi na televiziji... uf, nema gore!

Piše , Objavljeno

Ne znamo kakva je iluzionistička i mađioničarska scena u Poljskoj, ali osebujno ošišani Gospodin Klinčić (možda mu to uopće nije ime, ali Google tako prevodi Panem Ząbkiem) se nekako uspio progurati do nacionalne televizije i dobio priliku da u emisiji Pytaniu na Śniadanie pokaže što zna i umije. Za svoj je trik odabrao klasičnu foru sa šilom skrivenim u jednoj od četiri vrećice, a kao asistenticu je odabrao voditeljicu Marzenu Rogalsku. I naravno, sve je vrlo brzo krenulo u jako jako krivom smjeru!

Wypadek w “Pytaniu na Śniadanie” – video:

Ne znamo što je točno pošlo po krivu, ali jadna je Marzena završila s metalnim šiljkom u ruci, a Gospodin Klinčić će se morati suočiti s izglednim krajem svoje karijere, barem što se tiče televizije. Prijevod onoga što je rekao u trenutku kada je shvatio što se dogodilo jest: “Jebote! Oprosti. Probo sam ti ruku. Stvarno sam joj probo ruku. Žao mi je!” Ahaaa, znači to nije bio dio trika? U svakom slučaju, Marzena nije teže ozlijeđena i sve će biti u redu s njenom rukom, ali je njen primjer svakako upozorenje da ne stavljate svoje dijelove tijela u ruke ljudi koji izgledaju Hare Krišne na tripu. Ali ako je David Blaine u pitanju…

David Blaine – video:

TAGOVIiluzionist mađioničar neuspjeli trik ozljeda poljska šilo sramota televizija trik voditeljica

Komentiraj