Report

Must have!!!

Aside Banners

Tko će dati 10 tisuća dolara za Davida Hasselhoffa u nadnaravnoj veličini?!

Piše , Objavljeno

Iako je već godinama daleko od one stare slave iz 90-ih, David Hasselhoff i dalje vrlo dobro kotira među trasholjubcima. Upravo bi netko od njih mogao postati vlasnikom ovog uistinu posebnog rekvizita.

hasselhoff

Oni koji su svoje zlatno doba proživljavali 90-ih godina prošlog stoljeća, nikako nisu mogli izbjeći lik i djelo Davida Hasselhoffa, jedne od najvećih trash ikona svih vremena. Istina, svi smo Baywatch gledali isključivo zbog zgodnih, sisatih teta u pripijenim kupaćim kostimima, ali vjerovali ili ne, ta je serija imala i radnju, a legendarni je Hoff bio njen glavni lik. No, sve što je lijepo mora i završiti, tako da se ovaj car nakon ukidanja serije 2001. godine odao alkoholu, tulumarenju i jako lošim filmovima, te polagano ali sigurno dogurao do statusa kojeg danas ima: trash božanstvo!

Upravo tu svoju priliku vidi aukcijska kuća Julien’s, koja u svom novom katalogu ima nekoliko iznimno zanimljivih Hoffovih memorabilija. Među njima se tako nalazi replika kultnog KITT-a iz Knight Ridera, nekoliko jakni koje je on sam nosio na snimanju Baywatcha, te tri football lopte potpisane od strane Jima Browna, Dana Marina i Marka Brunella na njegovo ime. Ipak, pravi je dragulj ove zbirke nešto sasvim posebno.

The Hoff u The SpongeBob SquarePants Movie:

Rijetko će koji pravi obožavatelj Davida Hasselhoffa odoljeti njegovoj 4 metra dugačkoj figuri, postavljenoj na kolica u klasičnom plivačem Baywatch izdanju. Bizarna Hoffova faca i osmijeh kojim bismo mogli plašiti malu djecu samo je bonus u cijeloj toj priči. Ova je neobična figura napravljena za potrebe filma The SpongeBob SquarePants Movie, a kasnije je korištena i na Comedy Central Roast of David Hasselhoff, tako da možemo reći kako se radi o uistinu kultnoj memorabiliji. Početna cijena je nemalih 10 tisuća dolara, ali je li to uistinu puno za ovakav unikat?

TAGOVIaukcija baywatch david hasselhoff figura the hoff trash

Komentiraj