Report

Svemir i malo više

Aside Banners

Predstavljamo novi domaći sajt o svemiru, nazvan… pa Svemir!

Piše , Objavljeno

Izgleda kao da su svemir i svemirsko istraživanje popularniji nego ikada, a nama je u tom pogledu uvijek nedostajala jedna specijalizirana stranica. Sada imamo Svemir.in!

svemir

Bilo da se radi o uzbudljivim svemirskim misijama, nevjerojatnim istraživanjima dalekih kutaka velikog crnila ili zabavnim SF filmovima, svemir u zadnjih nekoliko godina proživljava pravu renesansu. Neka važna pitanja, poput onoga jesmo li sami i koji ćemo idući planet kolonizirati, već neko vrijeme cirkuliraju po vrlo ozbiljnim znanstvenim krugovima, tako da i s te strane imamo potrebu za nekim specijaliziranim medijem, koji bi nas malo podrobnije upućivao u novosti iz te grane znanosti.

Nedavno je tako sa svojim radom započeo novi portal nazvan jednostavno Svemir.in, koji će na svojim stranicama obrađivati cijeli niz različitih tema, s iz samog naslova očitim motivom. Tako ćemo moći saznati najaktualnije vijesti, pročitati neke autorske članke, te možda nešto i naučiti u posebnoj rubrici posvećenoj čestim pitanjima. Za one sklone teorijama urote svako malo će se naći i neka zanimljiva crtica u Vijestima s ruba, a stranica već sada ima i prilično bogatu bazu zanimljivih video materijala.

No, što čekate? Svemir se neće istražiti sam!

TAGOVIastrofizika Axe svemir na rubu znanosti planeti Portal sf svemir teorije urote

Komentiraj