Report

Aside Banners

Jastučnicom protiv ejakulacije

Prije te je zvala 'Medo', a sada te zove 'Zeko'? Nešto nije uredu, a kladim se da znaš što... jel' tako, 'Brzi'?

Piše , Objavljeno

jastučnicom protiv ejakulacije

jastučnicom protiv ejakulacije

Mnoge mlade i neiskusne jebače muči isti problem:gotovi su prije nego li padnu gaće. Zato se i prije nego li tamo južno izbije prva dlačica, nadugačko raspreda o tehnikama sprječavanja preuranjene ejakulacije, ili kako je to opjevano u narodu:”Mlado momče, moraš se trsit, jer ništa nije gore nego brzo svršit.”

Pa u kombinacije ulaze tehnike poput tablice množenja, citiranja Biblije, mentalnog proživljavanja procesa cistoskopije… a u krajnjoj nuždi, razmišljanje o stodvajst kila teškoj kuharici u menzi, lica prošaranog madežima s pokojom podivljalom dlakom, gustog nožnog krzna i neobrijane brade… pustite maštu na volju. Ipak, ponekad mentalna projekcija predmeta vašeg gađenja nije dovoljno snažna, pa sve tehnike odu u vjetar, ili bolje rečeno, odšpricaju u trenu.

Zato je Durex nedavno izbacio kondome nabrijane benzokainom, blagim anestetikom koji smanjuje osjetljivost i pomaže u odgađanju ejakulacije. Kako bi promovirao svoj novi proizvod, uz njega je poklanjao ove zgodne jastučnice koje će definitivno utjecati na tvoju rajcljivost u nimalo pozitivnom smislu.

TAGOVIbenzokain durex ejakulacija kondom seks

Komentiraj