Report

Prokleti osjećaji

Aside Banners

Pripremite maramice: Ova žena je svom vjernom psu priredila nezaboravni oproštaj

Oproštaj od vjernog i voljenog ljubimca nikada nije lagan, a najmanje što možemo učiniti jest pružiti im najbolji posljednji dan koji možemo!

Piše , Objavljeno

Svi koji su imali kućne ljubimce znaju koliko može biti teško kada dođe vrijeme da napuste ovaj svijet, a s obzirom da im je životni vijek uglavnom daleko manji od našega, to će se kad-tad sigurno dogoditi. Neki tvrde da životinje nikada ne mogu zamijeniti čovjeka, ali kada 15 godina imaš mačku ili psa, moraš biti posebna vrsta bezemocionalnog gada da se s tim bićem ne povežeš na neki dublji način. Upravo je takvu priču imala i neimenovana žena koja je nedavno objavila seriju Snapchat fotografija na Imguru, a koja je svojevrsna kronologija posljednjeg dana života njezine kujice Hanne.

Hannah je godinama bila voljeni član obitelji, ali je u posljednjih par mjeseci počela dobivati vrlo neugodne napadaje te se od bolova u zglobovima doslovno nije mogla kretati. Lijekovi su donekle pomogli da joj život bude podnošljiv, ali vlasnica je ubrzo shvatila kako pas svejedno pati i kako je s jedne strane sebično da ju drži na životu nakljukanu lijekova, a s druge iznimno okrutno da čeka da ugine sama od sebe bez njih. Zato se odlučila na vjerojatno najtežu odluku: uspavati svog vjernog kućnog ljubimca i, usuditi ćemo se reći, jednu od najboljih prijateljica. A prijatelje ne odvedeš kod veterinara i ostaviš ih tamo, već im prirediš najbolji posljednji dan života koji možeš!

pas 1 pas 2 pas 3 pas 4 pas 5 pas 6 pas 7 pas 8 pas 9 pas 10 pas 11 pas 12 pas 13 pas 14 pas 15 pas 16 pas 17

 

Život je okrutni bešćutni gad…

TAGOVIkućni ljubimac pas smrt srcedrapajuće tužno uspavljivanje

Komentiraj