Report

U njenu obranu, BJ stvarno pomaže!

Profesorica seksualnog odgoja ‘pomagala’ učeniku oralno ga zadovoljavajući

Piše , Objavljeno

Drago je nama kada profesori ozbiljno shvate svoj posao i pokušaju učenicima ponuditi nešto više od onoga što piše u dosadnim knjigama, ali blowjob je definitivno korak predaleko!

rachelle 2Dobar vam dan i dobro došli u još jedan nastavak Kronika seksualnih izgreda američkih profesorica, koji se u proteklih nekoliko mjeseci pokazao kao siguran izvor kvalitetnih priča o mladim, seksi učiteljicama koje iz nekog neobjašnjivog razloga misle kako će seks, slanje golišavih fotki i slične aktivnosti usmjerene prema njihovim učenicima nekim čudom ostati tajna.

Tinejdžeri će u tim godinama svim svojim frendovima obznaniti svaku erekciju koju dobiju, a moš’ si misliti kako će šutjeti kada im neka MILF-ica polira štangu… Neki će reći kako se radi o pedofiliji, drugi su ljubomorni jer je tijekom njihovog školovanja maksimum erotike bio onaj jedan put kad je profa iz povijesti odjenula dovoljno usku haljinu da joj se lagano ocrtavaju gaćice, a ima i onih koji u svakom slučaju podržavaju ovakvo ponašanje jer nema ništa ljepše nego kada dječak postane muškarac s pravom ženom. A ako su Simon & Garfunkel pjevali o tome, valjda je u redu…

rachelle 3

Najnovija je zločesta profesorica 28-godišnja Rachelle Gendron iz Worcestera u saveznoj državi Massachusetts koja je ovih dana osuđena na dvije i pol godine zatvora zbog incidenta koji se dogodio 2012. godine. Ova je učiteljica seksualnog odgoja tada radila u školi North Central Essential Charter School, a najveću je pogrešku u svom životu napravila kada je pozvala jednog svog 14-godišnjeg učenika u svoj stan te ga tamo oralno zadovoljila, da bi mu narednih par dana slala svoje golišave seksi fotke i poruke u kojima izražava želju za “još!“. Naravno, njihova je tajna veza otkrivena prije nego što si rekao “dečki, gledajte koga sam povalio“, a zločesta se profesorica branila riječima: “Htjela sam mu pomoći jer je rekao kako je usamljen i kako se ne može nikome povjeriti…“. Mali, ne znamo ti ime, ali svaka čast na tehnici, ovako ne bare niti puno veće i iskusnije face, a mi vas pozdravljamo do idućeg dijela našeg serijala o devijacijama američkog obrazovnog sustava!

>> Provjeri još… Procurila snimka tinejdžerskog seksa u jednom zagrebačkom klubu

TAGOVImilf profa seks seksi učiteljica seksualni odgoj učiteljica zločesta profesorica

Komentiraj