Report

Ma poživio ti još sto godina

Aside Banners

Provjerite koliko biste dugo preživjeli nakon apokalipse u ovom simpatičnom online kvizu

Piše , Objavljeno

S obzirom na trenutno stanje u svijetu i činjenicu da nam svako malo prijeti nekakvo globalno uništenje, nije loše provjeriti koliko biste dugo preživjeli smak svijeta.

apokalipsa

Kada u onim besanim noćima zamišljamo razne scenarije u kojima se upravo odvila neka od tisuću mogućih varijanti apokalipse (zombi, nuklearna, vanzemaljska, meteorska…), nikada ne zamišljamo same sebe kako pogibamo u prvom valu. Uvijek smo upravo mi jedni od onih rijetkih koji nekakvim čudom prežive sva ta sranja i na kraju ostanu na milost i nemilost opustošenom, uništenom planetu i preostalim krvožednim stanovnicima.

Recimo da je ovakav scenarij moguć, te da uspijemo preživjeti dovoljno dugo za duboki uzdah i očajnički plač, jer postajemo svjesni da smo hranu do sada nabavljali isključivo u supermarketima, da bez GPS-a ne znamo pronaći izlaz iz vlastite ulice, te da nikada u životu nismo vidjeli ozbiljan zločin. Da, svijet naglo postaje prilično mračno i strano mjesto, a bježeći od horde pomahnitalih pljačkaša-kanibala shvaćamo da tamo neke davne 2016. ili 2017. godine nije sve bilo toliko sivo, koliko smo mislili.

Sve dvojbe oko vašeg eventualnog preživljavanja apokalipse rješava ovaj online kviz, koji nakon odgovorenih pitanja daje projekciju maksimalnog broja dana/godina koje vam preostaju. Sretno!

TAGOVIapokalipsa kraj svijeta kviz smak svijeta

Komentiraj