Report

istina je oko nas

Aside Banners

Ravnozemljaški par krenuo na put do ‘ruba svijeta’, završili u karanteni

Piše , Objavljeno

Preko nekoliko puta je već dokazano da je Zemlja sfera, ali postoje neki tamo ljudi kojima to uopće ne igra nikakvu ulogu jer se ne slaže s njihovim teorijama.

Jedan par iz Italije je odlučio na svoju ruku otkriti istinu. Odlučili su pronaći rub svijeta dok im je domovina u lockdownu zbog…a znate već čega.

Prema njima, kraj svijeta je otok Lampedusa koji se nalazi između Sicilije i Sjeverne Afrike. Već tu je kraj priče o kraju svijeta jer kako kraj svijeta može biti između dva kopna? Njima to ne igra nikakvu ulogu jer se ne slaže s njihovim teorijama.

Nisu uspjeli doći do ruba svijeta, do te famozne Lampeduse. Došli su do Ustice, otoka uz Siciliju. Liječnik pomorskog ureda za zdravstvo im je pomogao nakon što su se izgubili, a za talijansku La Stampu je izjavio sljedeće:

“Smiješno je što su se orijentirali uz pomoć kompasa, instrumenta koji funkcionira na bazi Zemljinog magnetizma, principa koji bi oni, kao ravnozemljaši, trebali odbijati.”

Par je završio u karanteni, pokušali su pobjeći i dokopati se svog broda, ali su opet uhvaćeni i vraćeni u karantenu.

Sigurni smo da vjeruju kako ih vlasti žele spriječiti u saznavanju prave istine. To je u skladu s njihovim teorijama. Vlasti se zapravo samo brinu da njihovi (ravno)zemljaci ne padnu preko ruba svijeta u vječni ponor.

VEZANI ČLANAK >>> Psihologinja nam je objasnila zašto više od 50 posto Hrvata vjeruje u teorije zavjere – jesi među njima?

Naslovna fotka: AuntSpray / Shutterstock.com

TAGOVIflat earth ravnozemljaši teorije zavjere