Report

svemirski dobro

Aside Banners

Reebok razvio revolucionarne svemirske čizme za astronaute, mi bismo ih također nosili

Piše , Objavljeno

Adidas ima Boost, a Boost im je boostao i prodaju. Nike ima tradiciju i sve relevantne sportske zvijezde, a tehnologija im je već desetljećima jaka strana. Reeboku je dosadilo biti iza ova dva vodeća branda pa su se odlučili na drastičan potez. A što je drastičnije od obuće za svemir?

Davnih dana su napravili već kultne Reebokice nazvane Alien Stomper (nosila ih Weaverica kad je gazila Aliene u svemiru), te tenisice su bile samo za upotrebu na snimanjima. Ako niste znali. Sada je Reebok stvorio “svemirsku čizmu” Floatride SB-01 u suradnji s David Clark Companyem, tvrtkom koja je dizajnirala i Boeing svemirske uniforme. Trenutno se čizma testira na astronautima i razvija se za nadolazeće misije na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ilitiga ISS).

Naravno, u Space Boot su utrpali Floatride Foam tehnologiju (zvuči kao odgovor na Adidasov Boost) koja značajno smanjuje sveukupnu težinu obuće i pruža udobnost kakvu su astronauti mogli samo sanjati.

Reebok je s Floatride Foam tehnologijom razvio i Floatride 100g tenisicu za trčanje – nevjerojatno laganu tenisicu koja će se naći u prodaji tek 2018. godine.

PORTOLA VALLEY, CA - Reebok's Ameila Boone

PORTOLA VALLEY, CA – Reebok’s Ameila Boone

Svi koji nas znaju, znaju koliko slinimo za tenisicama pa možda nećemo nikada imati ovu svemirsku čizmu za kojom bi poludila čak i Alka Vuica, ali ima nade barem za Floatride 100g tenisicu. Nije da trčimo, ali hej – lagana obuća je najbolja obuća.

TAGOVIastronaut reebok svemir

Komentiraj