Report

Ako može pivo, što ne bi i marihuana?

Aside Banners

Reklame za nabavku marihuane, marice, ganje, sada se vrte i na TV-u

Piše , Objavljeno

Legalizacija marihuane u nekim američkim saveznim državama pokazala se kao pun pogodak, što po ekonomskim faktorima, što po suzbijanju ilegalnog tržišta, pa nije čudno da se ta biljka počela i reklamirati.

marihuana

Tko bi prije par godina rekao da će Ameri ne samo legalizirati uporabu marihuane (istina, samo u nekim saveznim državama, ali i ostatak SAD-a lagano ide prema tome), već će tu prekrasnu biljku početi i reklamirati na televiziji?! Da, pare koje su se počele slijevati u državni proračun i toliko potrebna injekcija ekonomiji pokazale su se itekako pozitivnim aspektima legalizacije, a sada smo napokon dobili i prvu TV reklamu vezanu uz ovaj toliko kontroverzni proizvod.

TV kuća Comcast tako je nedavno počela emitirati jednominutnu reklamu za stranicu MarijuanaDoctors.com, što ju čini prvom takvom reklamom u svijetu, barem koliko je nama poznato. Za sada se vrti samo na kanalima koje hvataju stanovnici New Jerseya i Chicaga, a idućeg će se tjedna početi vrtiti i za sretnike u Massachusettsu. Mi ju, hvala ti internete, možemo gledati već sada!

MarijuanaDoctors.com – reklama:

Reklama je totalni low budget trash, ali ideja je jako dobro, što cijelu stvar čini vrlo zabavnom. Tako imamo “sumnjivog” tipa koji dila sushi, sushimi i ostale proizvode od sirove ribe, a ekipa s MarijuanaDoctors.com nas pita: “Ne biste željeli kupiti sushi od ovoga tipa, pa zašto biste htjeli kupiti marihuanu od njega?“, te nas navodi na stranicu koja se bavi legalnom distribucijom, te davanjem preporuka i savjeta u vezi konzumacije marihuane, i to sve od pravih doktora.

Naravno, reklama se na televiziji vrti samo u terminu od 22 sata navečer, pa do 5 ujutro, kako se ne bi preklapala s obiteljskim programom, točnije onim emisijama koje gledaju i djeca. Ipak, veliki dio gledatelja i dalje se protivi ovakvom marketingu, ali u Comcastu i MarijuanaDoctors.com ističu kako se radi o potpuno legalnoj uslugi koja ima pravo na svoju reklamu. A ruku na srce, ako vam je dijete preko tjedna budno u 1 sat u noći i gleda televiziju, bezazlena i zapravo vrlo pozitivna reklama za marihuanu je najmanji problem.

TAGOVIdiler marihuana SAD trava TV reklama

Komentiraj