Report

Aside Banners

Rémi Gaillard – francuski šaljivdžija

Remi Gaillard najveći je francuski 'praknster', poznat po svojim gerilskim zajebancijama.

Piše , Objavljeno

Remi Gaillard

Remi Gaillard

Iako dobar smisao za humor definitivno nije prva asocijacija kada spomenemo Francuze, Remi Gaillard postaje sinonim za zajebanciju na tuđi račun.

Gaillard je zapeo za oko šire javnosti kada je upao na teren nakon završne tekme francuskog kupa. Odjeven u Lorientov dres, zajedno s igračima i navijačima proslavljao je pobjedu, popeo se na pobjedničko postolje, čak i primio čestitke tadašnjeg francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca.


Uslijedila je gomila fora, šala i pošalica, koje većinom imaju neke veze sa sportom ili se pojavljuje odjeven u nekakav životinjski kostim, a sve se mogu pogledati na njegovom sajtu Nimportequi.com i YouTube kanalu.


Remi je vješt s loptom, pa su njegovi skečevi s ubacivanjem lopte u sve i sva, nerijetko u policijske aute, stanice i druge javne objekte postali legendarni. Naravno, to što on izvodi nije svima baš smiješno, pa mu dobro dođe to što je dovoljno brz da zbriše od svojih žrtava.

Danas je Remi velika zvijeda, a njegov sajt, gostovanja u TV emisijama i nastupi u reklamama donose mu grde novce, ali nije sve tako počelo. On je 2001. godine ostao bez posla u trgovini cipelama, pa je počeo snimati kako bi bolje iskoristio gomilu slobodnog vremena. Danas je sretan jer mu je smisao za zajebanciju i velika doza hrabrosti, omogućila da bude sam svoj šef.


TAGOVIfrancuska humor remi gaillard skrivena kamera video

Komentiraj