Report

Dost' dobra priča

Aside Banners

Robert Pattinson nam dao vrhunsku ideju kako se “riješiti” dosadnih djevojaka koje nas uhode

Piše , Objavljeno

Uzevši u obzir u kakvim filmovima je Robbie P. glumio posljednjih nekoliko godina te kako je sklon raditi na indie projektima, skoro da čovjek zaboravi što je sve radio prije. Kada kažemo sve, mislimo zapravo na Sumrak sagu.

Robert 2008. postao najpopularniji glumac u teenagerskom svijetu glumeći senzualnog, svjetlucajućeg vampira koji je pri fizičkom dodiru sa svojom voljenom osobom imao reakciju kao da će doći do preuranjene ejakulacije (internet nam je rekao kako to izgleda). Na kraju je doslovno razvalio krevet sa svojom Bellom koju je glumila Kristen Stewart koja svaku emociju prikazuje ekspresijom kao da je osjetila nečiji prdež (ovo iz osobnog iskustva znamo kako izgleda). Ako nismo dovoljno jasni – razvalili su krevet seksajući se.

Tada je mladi Robert bio jako velika meta interneta kao i Justin Bieber nekad. Svakako je to proizvelo jako puno smiješnih trenutaka, ali vjerujemo kako je to teško breme za nositi u bilo kojim godinama.

Obožavan s jedne strane, a omražen s druge – ne želimo se mijenjati s njim.

Doduše, danas smatramo da se gotovo riješio tog “Ajme zašto Robert Pattinson” komentara, pogotovo ako sabije ulogu Batmana.

No, vratimo se na pravu priču, kada je su teenagerice obožavale Roba diljem svijeta.

Ona je počela 2009. kada je Robert primijetio da ga je jedna mlada djevojka uhodila te je bila nekoliko tjedana po par dana ispred njegove kuće. To bi bio dovoljan razlog da nazovemo policiju jer naš tok misli ide: žena nas uhodi – ulovit će nas – držat će nas kao taoca – preparirat će nas i staviti u ogromnu staklenku kako bi zauvijek izgledali mladi.

Robert je ju je pozvao na večeru… Otišli su zajedno na večeru u restoran njenih roditelja jer kako je rekao bilo mu je “dosadno i bio je sam”. Na tom “spoju” je tadašnji najpopularniji mladi vampir imao potez stoljeća, što je ujedno i najbolji savjet kako se riješiti uhoditelja – žalio se u vezi svega što mu je na duši. Pretpostavljamo da je toga bilo jako puno jer se dotična mlada dama više nikada nije pojavila ispred njegove kuće.

Odavno smo naučili da je bolje ne upoznati vlastite heroje/idole. Te večeri je to naučila još jedna osoba.

Smatramo ovo vrhunskim potezom koji na svu sreću nije završio prodajom njegovih organa.

Samo se nadamo da ovo nije još jedna izmišljena priča jer je mladi gospodin Pattinson poznat i po izmišljanju dobrih priča. Ma i da je, dobra je.

Ovo vjerojatno nije savjet koji ćemo mi isprobati, ali ako znate nekoga – imate sada super anegdotu.

TAGOVIbatman twilight