Report

Aside Banners

Rusi najružniji, Norvežani najljepši

Dating site koji vas neće primiti u članstvo ukoliko vas odlikuje ispodprosječan ili prosječan izgled iznjedrio je malu statistiku: Slaveni su superneobdareni

Piše , Objavljeno

Beautifulpeople.com još je jedno online dating mjesto za pohotne očajnike, samo što ne možete upasti ukoliko ne prođete ocjenu fotogeničnosti članova. 1,8 milijuna ljudi je izvisilo zbog manjka facijalne harmonije, a najviše među njima bilo je Rusa i Slavena.

Nakon naše ružne subraće slijede muški Britanci koji su pušili u skoro 90 posto slučajeva, a u prosjeku je primano tek 3 od 20 žena s Otoka. Najugodnijma oku pokazali su se šveđani koji su primani u 65 posto slučajeva i Norvežani koji su zasjeli na vrh liste ljepotnika sa 76 posto.

Inače, postojeći članovi u roku od 48 sati nakon prijave aspiranata ocjenjuju njegov izgled 4 moguća odgovora:’Yes definitely’, ‘Hmm yes, OK’, ‘Hmm no, not really’ i ‘No, definitely not’.

Sajt je složen 2002. u Danskoj i krajem prošle godine upustio se u međunarodno trženje facama otkada je primio 360.000 novih članova. Osim Poljaka, Rusa i Engleza, katastrofalan rejting imaju kako Nijemci (uspješnost 15 %) tako i Njemice (13%) zbog navodno, preozbiljnih fotki. Mi ih nismo imali priliku vidjeti pošto smo, pogađate, prelijepi za upad i kao takvi ozbiljna poslovna prijetnja narcisoidnim Dancima.

TAGOVIBeautifulpeople.com social network web

Komentiraj