Report

Aside Banners

Čija je najveća u selu!?

Bivši ruski mafijaš Nikolaj Sutjagin odlučio je izgraditi najveću daču u selu. Što selu, na cijelom svijetu. Sada je ova građevina sumnjive stabilnosti tek puki spomenik njegovoj kriminalnoj prošlosti.

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot / Autorska fotografija edit

Convenient,Takeaway,Takeout,Food,For,Party,,Overhead,Spread,Of,Assorted
Galerija

Bivši ruski mafijaš Nikolaj Sutjagin odlučio je izgraditi najveću daču u selu. Što selu, na cijelom svijetu. Sada je ova građevina sumnjive stabilnosti i očite ružnoće tek puki spomenik njegovoj neuspješnoj kriminalnoj prošlosti.

nikolajeva dika i ponos

nikolajeva dika i ponos

�Kada sam ju počeo graditi, želio sam imati najveću kuću u mjestu, što bi dokazalo moj status tada najbogatijeg mještanina.� Iako bi mu za to bila dovoljna i dvokatnica, jednom kada je počeo, Nikolaj nije mogao stati, pa je zgradurinu stalno dograđivao dok nije izrasla u gotovo 50 metara viskoko građevinsko čudovište.

Ipak, planove za dovršenjem mu je pomrsila sudska presuda kojom je otpremljen na odmor o državnom trošku u instituciju zatvorenog tipa zvanu zatvor na četiri godine. �Kada sam otišao u zatvor bio sam milijarder – sada sam bez žute lipe,� tako nešto komentira Nikolaj svoju zlu sudbinu. Zbog njegova podužeg izbivanja nestalo je silno bogatstvo, ali stala je i izgradnja. Sada sa svojom suprugom živi u četiri grijane prostorije, a općinari Arkhangelska mu prijete rušenjem njegove kućice iz snova.

kuća gladnog konja

kuća gladnog konja

Nije samo ovaj poduzetni Rus taj koji ima, u najmanju ruku, čudan odnos prema arhitekturi. Ovaj američki kućerak navodno vrijedi više od 30 milijuna zelenih novčanica, a gazda je istovremeno vlasnik novina koje se zovu Hungry Horse News. Toliko o njegovom dobrom ukusu!

kuća ringlšpil - srbovanje.com

kuća ringlšpil – srbovanje.com

I �komšije� konja za utrku imaju. Ova kuća očito propada nekom �novokomponovanom� bogatašu koji se u djetinjstvu umjesto na ringlšpilu vozio na kolima, pa sada liječi frustracije.

Čija je najveća u selu!?

Komentiraj