Report

Jedno pivce i cvak!

Aside Banners

Samo u Rusiji: Zavedu vas, drogiraju i ukradu jaja – doslovno!

Piše , Objavljeno

Jednog trena flertaš sa zamamnom djevojkom, a drugog se budiš na autobusnoj stanici prekriven krvlju i bez testisa. I onda kažu kako Moskva uopće nije opasna!

dimitry 1Poznato je kako u egzotičnim zemljama cvate trgovina ljudskim organima i kako će vam netko negdje za prave pare ukloniti bubrege, jetru ili plućno krilo, ali da se režu testisi jadnih napaljenih muškaraca… e to još nismo čuli! Čak se ne mora ići u nekakvu azijsku pripizdinu jer ova se procedura odnedavno obavlja i u Moskvi, a ruski glumac i bivša zvijezda sapunica Dmitry Nikolaev (30) je tu muku osjetio na svojoj koži. Točnije, na svojim jajima.

Čovjek je nakon odigrane predstave u jednom malenom kazalištu otišao na večernje pivce za živce kada mu je prišla zgodna plavuša i počela s njim pričati, a kako je vrijeme prolazilo, on se sve više napaljivao. Večer su nastavili u sauni gdje su se malo ljubili i popili još koje piće, a jadni je Dmitry otprilike tada izgubio pamćenje. Sljedeće čega se sjeća jest buđenje na autobusnoj stanici sljedećeg jutra te osjećaj ogromne boli u području prepona. Odmah je vidio kako mu je sva odjeća krvava te pozvao hitnu, a u bolnici su ustanovili ono što niti jedan muškarac ne bi trebao saznati: netko mu je kirurški uklonio testise!

Krađa testisa Dimitrya Nikolaeva – TV reportaža:

Policija vjeruje kako se radi o bandi preprodavača ljudskih organa, a za što im točno trebaju testisi i koliko se na crnom tržištu u današnje vrijeme kreće cijena jajčeka, teško je reći. Ono što se zna jest kako su testisi uklonjeni školovanim zahvatom pa je policija sigurna kako među ovim kradljivcima organa ima barem jedan iskusni kirurg. No, čak niti ovo nije najgore što se dogodilo jadnom Dimitryu jer, naime, čovjek ima ženu, a njoj sigurno neće biti drago njegovati muža varalicu bez muda! A vi, ako planirate putovanje u Moskvu, zapamtite: zgodne plavuše ne prilaze tipovima samo tako…

TAGOVIdrogiran ilegalno kirurg moskva operacija rusija testisi trgovina organima

Komentiraj