Report

Aside Banners

Samo za velike igrače – nagradnjača: dočekaj Novu godinu na najboljem i najluđem partyju!

Piše , Objavljeno

What happens in Vegas stays in Vegas je ovogodišnje geslo najluđeg i najboljeg novogodišnjeg tuluma u organizaciji R’n’b Confusiona. Las Vegas je svjetska atrakcija koja će u noći na 1. siječnja na kratko preseliti u Zagreb i omogućiti svim ljubiteljima klupske glazbe nezaboravan party uz najbolje hrvatske DJ-eve.

naslovna

Las Vegas Hangover edition 2015., naziv je četvrtog po redu i najluđeg klupskog dočeka Nove Godine u organizaciji RNB Confusiona i partnera u Hypo event Centru u Zagrebu. Blještava neonska svjetla privlačit će odvažne u glamurozna casina, a brojne hostese i nastupi najboljih DJ-eva te otvoreni barovi možda nekoga ohrabre pa se odvaži krenuti put ‘kapelice’ na expressnu ceremoniju vjenčanja.

Na jednom od najboljih novogodišnjih tuluma publiku će zabavljati najbolji hrvatski DJ-evi Zrna, Sheko i specijalni gosti, a kompletan prostor bit će uređen u stilu svjetske prijestolnice zabave u malom. Las Vegas je svjetska atrakcija koja će u noći na 1. siječnja na kratko preseliti u Zagreb.

u članak

Tko je dovoljno odvažan za express vjenčanje u ‘kapelici’ i dovoljno izdržljiv za partijanje do sitnih, jutarnjih sati? Okušajte se u igrama sreće u glam casinu, ali pazite… ovo je samo za velike igrače.

Ako smatraš da si ti jedan od njih, zaigraj nagradnu igru koju donose Idesh.net i R’n’b Confusion. Odgovori na naše nagradno pitanje i osvojite jednu od 3 ulaznice za najbolji, najluđi, najodvažniji tulum ove godine:

Zadnja tri uspješna novogodišnja izdanja R’n’b Confusiona su bila nadahnuta kojim svjetskim metropolama?

Svoje točne odgovore šaljite na mail: kontakt@idesh.net najkasnije do ponedjeljka 22.12. u 12 sati, s imenom i prezimenom.

Pitanje za extra bodove: Koga bi poveli na najluđi party godine i odnijeli preko praga u kapelici?

Sve detalje o eventu možete pročitati ovdje!

A dobitnici karata su: Fran PopovićJanja VargaMaja Vitez. Čestitiamo i želimo vam super zabavu! :)

Komentiraj