Report

Aside Banners

Sedam TOP curki 2007. godine

Gledajući kako dosadašnje sex bombe laganini postaju zrele mame, morali smo se uputiti tragovima mladih snaga i to ravno ka Velikoj Britaniji!

Piše , Objavljeno

Dragi naši curkoljupci, vremena Halle, Angeline, Beyonce i sličnih su iza nas. Idesh! predstavlja top sedam najjačih komada koje su 2007. godinu iskoristile kako i spada. Fotkajući se! Napomena:redosljed ne znači nužno da nam je jedna bolje od druge! Sve su nam jednako mile!

Gemma Atkinson

Gemma Atkinson

Gemma Atkinson

Gemma je rođena 1984. a proslavila se kao glumica i model. Nakon motanja po raznim sapunicama, reallity emsijama pa čak i glazbenim vodama, povećala je grudi i bacila pik na časopise kao što su FHM, Loaded, Zoo, Nuts i Maxim gdje je počela pozirati u badićima.

U jednom se mjesecu našla u čak tri časopisa te tako postala jedna od poznatijih modela na “Otoku”. Kao šlag na sve to, u petom mjesecu 2007. je proglašena i “najžešćim novim licem” u Britaniji.

Lucy Becker

Lucy Becker

Lucy Becker

Lucy nam je 1978. godište i dolazi iz Londona. Ona i njene dvije velike prijateljice postale su popularne kada su se pojavile na trećoj stranici (Page 3 Girls) britanskog The Suna. Od tada joj je karijera krenula prema zvijezdama i redovito se počela pojavljivati u istim časopisima kao i Gemma Atkinson, a nije mala stvari ni činjenica da je naša curka mjeseca. Od tupavih i nebitnih podataka poznato je da voli usisavati u štiklama. Ali samo u štiklama!

Danielle Lloyd

Danielle Lloyd

Danielle Lloyd

Danielle je rođena 1983. godine u Liverpoolu. Proslavila se 2004. godine kada je postala misicom Engleske i dodatno 2006. kada je postala misicom Velike Britanije. Titula iz 2006. godine joj je oduzeta jer se iste godine slikala gola za Playboy. U zadnje vrijeme je poznata po svom dugom jeziku koji joj je nešto brži od pameti pa su se često mogle čuti i rasističke uvrede zbog kojih je na kraju izgubila unosne angažmane. Danas se zločesta cura nastoji progurati i na američkom tržištu.

Keeley Hazell

Keeley Hazell

Keeley Hazell

Britiš slatkica Keeley Hazell rođena je 1986. godine u Londonu a i ona se proslavila na Page 3. Uvijek je voljela biti zločesta curica pa se često opijala, družila sa čudnom ekipom (uglavnom nogometašima), jedva je završila neku školu, a na kraju joj je na netu isplivao i home made pornić. Karijera joj je krenula spontano tako što ju je prijatelj nagovorio da pošalje par slika na neko natjecanje. Naravno pobijedila je i zvijezda je rođena.

Lucy Pinder

Lucy Pinder

Lucy Pinder

Lucy Pinder 83. je godište i također dolazi iz Londona. Najpoznatija je po svom raskošnom i prirodnom poprsju koje je proglašeno najljepšim na svijetu. Karijera joj je lansirana 2003. godine prilikom nevinog sunčanja na plaži kada je njene grudi primijetio i poznati fotograf, odvukao je u The Daily Star gdje joj je i ponuđena suradnja. Nije joj dugo trebalo da se probije pa tako 2005, 2006 i 2007. upada među stotinu najljepših žena svijeta. Tek se 2007. odlučila na poziranje u toplesu što ju je dodatno lansiralo u biznisu.

Tanya Robinson

Tanya Robinson

Tanya Robinson

Tanya nam je ’81. godište i dolazi iz Richmonda u Engleskoj. Osim fotkanja za najpoznatije britanske časopise može se pohvaliti kako je redom od 2003 do 2007. upadala na listu sto najljepših žena na planetu. Često je bila u reklamama, pomotivnom kampanjama, nastupila je u Fear Factoru a FHM joj je čak organizirao i nekoliko snimanja singlova koji su nekim čudom znali biti i broj jedan na ljestvicama. Nakon što je skužila da osim stasa ima i glas osnovala je girl bend i uspješno debitirala. Cura je očito svestrana tako da je čak bila i sa prgavcem kao što je Paul Gasgoine, poznatim “lošim dečkom” sa otoka.

Sam Cooke

Sam Cooke

Sam Cooke

Sam dolazi iz Manchestera i ima samo 21 godinu. Njen seksipil se uglavnom temelji na sasvim pristojnom i prirodnom poprsju a popularna je po izjavama “ja nisam ona tipična koja želi biti sa nogometašem”. Studiranje na sveučilištu je provela, kako sama kaže, u okružju druželjubivih ljudi i prijatelja s kojima se napijala šest dana u tjednu.

Njena divlja i pristupačna strana priskrbila joj je mnoge simpatije i hrpu potrebnih glasova kako bi dospjela tamo gdje je danas. Na naslovnicama i naravno na top listama najljepših žena svijeta.

TAGOVIcurka danielle lloyd gemma atkinson keeley hazel lucy becker lucy pinder sam cooke tanya robinson top 2007

Komentiraj