Report

Zločesta učiteljica

Aside Banners

Seks-epidemija se nastavlja: Još se jedna američka učiteljica ‘zaigrala’ s maloljetnim učenikom

Piše , Objavljeno

Izgleda da su seksi američke učiteljice sve neopreznije pa je tako s prstićima u pekmezu uhvaćena već treća zloćka u posljednjih nekoliko mjeseci.

ashleyJoš se nije slegla prašina oko dvije zločeste učiteljice koje su u Louisiani orgijale s maloljetnim učenikom, a SAD već potresa novi skandal. Javnoj je sramoti ovoga puta izložena 24-godišnja profesorica biologije (hmh, i jedna od ovih iz Louisiane je bila profesorica biologije… jaaaako zanimljivo!) i pomoćna trenerica cheerleadersica Ashley Zehnder iz Texasa, koja je predavala u srednjoj školi Pasadena High. Trenutno se nalazi pod suspenzijom i optužbom za nedolično ponašanje s učenikom, što bi ju moglo koštati barem nekoliko mjeseci do par godina zatvora.

Teško je povjerovati da je tako mlada djevojka popušila foru i dopustila si da se ovoliko opusti, ali izgleda da ju je njezin 17-godišnji ljubavnik i učenik njezine škole uspio toliko očarati da jednostavno nije marila za moguće posljedice. Sve je počelo kada je klinac negdje zagubio mobitel i pokušao ga locirati pozivom s njenog mobitela. Nakon toga je sačuvao broj i počeo se dopisivati s učiteljicom, da bi nakon nekoliko tjedana ona njemu poslala svoje gole fotke putem SnapChata (provjereno “sigurna” aplikacija). Naravno, napaljeni pubertetlija u takvoj situaciji nema puno izbora nego pohvaliti se svim svojim prijateljima, a slike njihove seksi, gole učiteljice nikako nisu mogle dugo ostati tajnom.

Ashley Zehnder skandal – video prilog:

Zanimljivo je kako je Ashley sama priznala kako među učenicima cirkuliraju njezine lascivne fotke, ali tek se kasnije ispostavilo da ih je ona sama slala. Tinejdžer je nedugo nakon početka skandala priznao da je se s učiteljicom seksao gotovo cijelo ljeto, a je li mu vjerovati ili ne, teško je dokazati. Bilo kako bilo, izgleda da je mlada Ashley popušila kajlu i vrlo će teško moći nastaviti živjeti normalnim životom nakon ovakvog (zlo)djela, ali čisto sumnjamo da će ovo biti zadnji slučaj kada je neka učiteljica popustila niskim strastima sa svojim učenicima.

TAGOVIpedofilija seks seksi učiteljica srednja škola učenik učiteljica

Komentiraj