Report

Aside Banners

Sloboda seksi školarkama!

Francuske školarke, i manje bitni školarci, primorani su prosvjedima se izboriti za svoje pravo da budu seksi

Piše , Objavljeno

Potreba francuskih školaraca se pri stjecanju znanja oslobode tereta odjeće i što većim dijelom odjećom neopterećenog, golog tijela upijaju obrazovni program, naišla je na nerazumijevanje njihovih profesora.
Kako im nova školska pravila zabranjuju nošenje kratkih suknji, dubokih dekoltea i inih slobodnijih odjevnih kombinacija, intelektualne nade zemlje sira i beretki svoja će prava tražiti na ulicama. Bez obzira na niske temperature, za slobodu govora (tijela) bore se kratkim suknjama i hlačama niskog struka, stavljajući tako svoje bubrege i mjehure na branik demokracije.

S druge strane, zbornice se bune, a njihovi rezidenti izjavljuju:”Dosta smo se nagledali donjeg rublja učenika!” Mlađi kolege pak tiho i anonimno tvrde da iza naglog napada ćudoređa stoje stariji kolege, dok oni vele:”Mi se još nismo ni stigli nagledati, što je s našim pravima!?”

I dok svijet s napetošću prati razvoj situacije u pariškim predgrađima, a CNN iz minute u minutu izvještava o “Miniskirt revoluciji”, mi odajemo podršku seksi francuskim školarkama jednom prigodnom fotogalerijom seksi školarki:

TAGOVIcurka fotogalerija gole seksi školarke

Komentiraj