Report

Pustite ih van!

Aside Banners

Seksi studentici prijeti godina dana zatvora zbog pokazivanja sisa u knjižnici!

Piše , Objavljeno

Malo ne toliko nevine zabave u knjižnici fakulteta moglo bi ovu studenticu stajati jako velike kazne, ali u njezinu obranu moramo reći: takve divovske sise su jednostavno morale biti puštene na slobodu!

kendra 1

Iako je pokazivanje sisa i masturbacija preko web kamera prisutna već dugi niz godina, u zadnje su vrijeme posebne popularne lokacije poput kafića, restorana i knjižnica, a takve su stvari jednom prosječnom pratitelju pornografskih trendova postale toliko normalne da gotovo nitko više ne obraća pozornost na njih. No, kada se dogodi da neka od djevojaka koje vole pokazivati svoje blago neznancima preko interneta bude ulovljena, interes javnosti raste do statusa “viralnog hita”.

kendra 2

Upravo se to dogodilo Kendri Sunderland, 19-godišnjoj studentici Sveučilišta Oregon State, koja je prošli tjedan uhićena zbog opscenih radnji na javnom mjestu te joj prijeti kazna od 6 250 dolara i do godine dana u zatvoru. Malo pretjerano, zar ne? Pogotovo ako znamo kako Kendra nije učinila ništa toliko ozbiljno osim pokazivanja svojih uistinu masivnih sisa i par sekundi masturbacije. Iako vam nećemo dati izravan link na kojem možete vidjeti o čemu se radi, nagađamo kako bi upisivanje riječi “Kendra Sunderland”, “library masturbator” i “xvideos” u tražilicu moglo pomoći.

TAGOVIkendra sunderland knjižnica masturbacija seks u javnosti sise web kamera

Komentiraj