Report

Učiteljice o kakvima smo maštali

Aside Banners

Seksi učiteljice koje su spavale sa svojim maloljetnim učenicima

Piše , Objavljeno

Amerika je zemlja slobode, bezbrojnih prilika i, očigledno, zgodnih učiteljica koje se vrlo rado seksaju sa svojim učenicima. A zakon ih zbog toga još i kažnjava!

seksi učiteljice

Prije nego što okinete paljbu po nama, moramo pojasniti da shvaćamo kako je pedofilija pedofilija, bez obzira na to koliko obje strane željele stupiti u takav odnos. Ali budimo iskreni: tko od naših muških čitatelja za vrijeme đačkih dana nije sanjao da ga ‘uvali’ seksi profi iz biologije ili MILF-ači iz matematike? Bili smo mladi, hormoni su divljali, a one su nas mogle naučiti mnogo više od mitoze i integrala, za koje nam je u tim godinama tako pucala ona stvar! Ali eto, sve je ostalo samo na maštanju (ili nije?!)…

I dok se iz vlastitih učeničkih dana možemo sjetiti svega jedne ili dvije MILF-ače, zbog koje nam i dan danas vojska diže šatore, američki učenici muku muče s drugim problemima. Naime, u njihovom školstvu postoji svojevrsna epidemija zgodnih profesorica i profesora, koji stupaju u seksualne kontakte sa polaznicima svojih škola. Mi ćemo, dakako, svoje napore usmjeriti prema ženama, a profesore ostavljamo nekom drugom magazinu…

Ove se koketne učiteljice, kojima očigledno nije dovoljna prava muška ljubav, već sreću traže u sanjivim pogledima i preranoj ejakulaciji mlađahnih učenika, optužuju za cijeli niz “zlodjela”, od slanja lascivih fotografija do pravog, ‘odraslog’ seksa. Idesh! donosi nekoliko najseksi američkih pedo-kriminalki.

1. Hope Jacoby

seksi učiteljice

Ova je 23-godišnja učiteljica tjelesnog odgoja optužena za oralno zadovoljavanje i seksualni odnos s učenikom koji je imao između 14 i 17 godina. Drugim riječima, tom je tinejdžeru nevinost uzela vjerojatno najseksi djevojka u kalifornijskom gradiću Tustinu, a sve bi prošlo nezapaženo, da klinac nije svima pokazivao njezine fotke na mobitelu. Ono, nije baš da ga ne kužimo…

seksi učiteljice

2. Lindsay Massaro

seksi učiteljice

E, na ovoj se već vidi da joj seksualne eskapade nisu strane. Sa 26 je godina optužena za seks s 15-godišnjim dječakom iz svoje osnovne škole u okrugu Sussex, a prljave je radnje radila u automobilu i u svojoj spavaćoj sobi. Slučaj je policiji prijavio otac dječaka, koji je vjerojatno bio ljubomoran na sina (“I tata bi sine, i tata bi…“), a nesretna Lindsay će do kraja života biti na uvjetnoj kazni, iako je utvrđeno da seks između nje i klinca nije bio pod prisilom.

3. Lisa Glide

seksi učiteljice

Lisa Glide je prava MILF profesorica drame, koja je je ovaj predmet predavala u srednjoj školi Old Bridge, okruga Middlesex (sve je u imenu). Sa 35 je godina uhićena i optužena za seks s dječakom od 17 i pol godina, s kojim je odnos navodno imala dva puta. Mladić je pokušao uvjeriti vlasti da ona nije nimalo kriva (osim za to što je čista mature desetka), ali zločesta je učiteljica dobila 5 godina uvjetne, te joj prijeti i jedna godina prave bajbukane.

4. Carrie McCandless

seksi učiteljice

Iako je pred zakonom jedna obična, prljava pedofilka, mnogi bi tinejdžeri ovu seksi profu proglasili “Učiteljicom godine”. Inače trenerica navijanja u srednjoj školi Brighton Charter, Carrie je za vrijeme školskog kampiranja opila jednog od svojih učenika, te s njim radila “sve osim seksa“. Ona je u to vrijeme imala 29 godina, dok je mali imao 17, a sve se događalo pored njegovog prijatelja, koji je mirno spavao svega par metara dalje (aha, “spavao je”, fap-fap-fap style). Za svoje je ponašanje osuđena s 45 dana zatvora, što je prilično blaga kazna s obzirom na rigorozne američke zakone.

seksi učiteljice 5. Amy McElhenney

seksi učiteljice

Ako postoji ijedna profesorica na ovoj listi, koja je nepravedno osuđena, onda je to jadna Amy. Imala je 25 godina, kada je kao profesorica španjolskog jezika u jednoj teksaškoj srednjoj školi, bacila koji seksić s 18-godišnjim učenikom. Pošto je u toj saveznoj državi dobna granica za seks upravo s 18 godina, Amy nije osuđena kao pedofilka, ali je izgubila posao i potporu zajednice zbog zakona koji ne dopušta intimne odnose nastavnika i učenika. Jesmo li spomenuli da je Amy bila na izboru za Miss Texasa? Daaaamn!

6. Sheral Lee Smith

seksi učiteljice

E, ova je vražica već drugi par opanaka, pošto ju se optužuje da je u svoj dom pozvala 14-godišnjeg dječaka, drogirala ga, te ga zatim i seksualno iskoristila. Ona se pak žestoko brani od tih optužbi, te navodi da je riječ o običnoj namještaljki i da je sve počelo kao obična glasina, koja se proširila po srednjoj školi poput šumskog požara. Ne bi bilo prvi put da klinci smisle neku takvu psinu koja se izmakne kontroli, ali ako je sve istina, moramo reći da Sheral nikako nije na primjer svim ostalim seksi učiteljicama, koje u svijet odraslih uvode svoje mlade učenike.

7. Deanna Higgins

seksi učiteljice

Bila je 27-godišnja učiteljica znanosti, sretno oženjena i bez ikakvih većih životnih briga. Sve dok jednoga dana detektivi nisu pronašli njezine gaćice u automobilu jednog od bivših učenika, koji je u to vrijeme imao 16 godina. Sve joj je to fino zapaprio vlastiti muž, koji je na njezinom mobitelu otkrio lascive poruke upletenog dječaka. Izgleda da je Deanna letila malo preblizu Suncu…

seksi učiteljice

8. Amber Jennings

seksi učiteljice

Sve su djevojke s ove liste napravile kolosalnu glupost i zbog toga sada moraju ispaštati, ali nitko se ne može mjeriti s Amber Jennings, čija je naivnost neshvatljiva. Naime, ova je 32-godišnja učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi Shepard Hill u Dudleyu, slala vlastite gole fotografije i jedan video svojem bivšem učeniku, koji je u to vrijeme imao svega 16 godina. Mama od maloga je sve saznala te se bez imalo milosti obrušila na nesmotrenu Amber, a sve ja završilo s dvije godine uvjetnog zatvora. U današnje vrijeme interneta i modernih tehnologija, napraviti takvu glupost… pa ta i nije za drugo, nego da ju ulove i strpaju u buksu!

seksi učiteljice 9. Michelle Preston

seksi učiteljice

Michelle je bila itekako aktivna, što kao trenerica navijanja, što kao dobro poznata seksi predatorica, koja je svoje oko i par sisa bacila na nekolicinu učenika iz škole u kojoj je radila. Sve je počelo sa slanjem golih fotografija, na kojima su odabrani sretnici mogli vidjeti koliko je ona zapravo fleksibilna, a završilo je seksom s ukupno tri mladića, koji su svi bili maloljetni, ali ipak iznad dopuštene dobne granice za seksualni odnos. Na žalost, to joj baš i nije išlo na ruku kod školskog odbora, njezinog muža i zakona (stavljena je na popis seksualnih prijestupnika), pa se može reći da joj je život od onda poprilično uništen.

seksi učiteljice

 10. Stephanie Ragusa

seksi učiteljice

Zadnja je na našoj listi zgodna učiteljica matematike iz Tampe, koja je, za razliku od ostatka zločestih profesorica, pošteno nagrabusila. Za razvratno ponašanje i zavođenje 14-godišnjeg dječaka i dva slučaja nezakonita seksa s 16-godišnjacima, Stephanie je dobila 10 godina u prdekani, iako je sve priznala. Hmh, izgleda da Florida i nije baš najbolja država za napaljenje matematičarke…

seksi učiteljice

 

Ostatak liste možete provjeriti ovdje, te dati svoj glas za najseksi zločestu profesoricu!

TAGOVIoralno profesorice seks seks u školi seksi djevojke seksi učiteljice škola učiteljice zločeste profesorice

Komentiraj