Report

Aside Banners

Seks u zatvoru

Imamo mi "š" na tipkovnici, nije ono što vam je prvo palo napamet. Ovdje zaista opisujemo kako izgleda sex u zatvoru. Odgovaramo na pitanja: zašto se isplati biti nečija Bitch, je li svatko tko ševi frajere peder?

Piše , Objavljeno

Nije da znamo iz prve ruke, nego smo se potrudili i istražili ovu vrlo zahtjevnu i stimulativnu temu. PPotrudili smo se i doznali koliko je opasno kada vam ispadne sapun u tušu, zašto se isplati biti nečija Bitch, je li svatko tko ševi frajere peder? Pa krenimo redom.

Muško – muška akcija kroz povijest

aleksandru tuđa ćuna nije bila strana

aleksandru tuđa ćuna nije bila strana

Muškarci su svinje, izjava je koja može poslužiti kao kritika, ali i kao pohvala muškom karakteru. Ne znamo koliko su svinje sklone “miješanju blata” svojeg druga po oružju, ali povijesni izvori potvrđuju da su se heteroseksualni muškarci redovito odavali muško – muškoj akciji kada u blizini nije bilo prikladnije rupe. Tako se govori o upražnjavaju “batinanja” za vrijeme velikih vojnih pothvata kroz cijelu povijest.
Vojska Aleksandra Velikog večeri uz logorsku vatru povremeno je začinjavala veselim vlakićem, a isto se priča za konjanike Džingis kana, pa je tada nastao napjev “Stepom pustom i širokom cijeli dan stupam, odi druže da ti ga utrpam“.
Prije nego li svi vi homofobi udarite u kolektivno zgražanje, moramo reći da se tu zapravo ne radi o pederima, nego o potpuno straight ekipi koja snažno zastupa načelo “Rupa je rupa”.

Rupa je rupa

u zatvoru gulim peri bananu

u zatvoru gulim peri bananu

Istim načelom rukovode se dečki u zatvoru. Ukoliko nemaju te sreće da su u sretnom braku, pa si tako omoguće povremeno upražnjavane tjelovježbe s gospođom, dio osuđenika na dugotrajne ili trajne kazne prije ili kasnije posvetit će se nježnoj muškoj ljubavi s cimerom. Naravno, “nježna ljubav” u njihovom slučaju ipak je eufemizam.

Do seksa među zatvorenicima dolazi u dvije varijante. Prva je prilično nedužna i romantična:dva tetovirana, ubildana golupčića jednog dana shvate da postoji ono nešto, pa slijede ljubavne porukice, zajedničke šetnje zatvorskim dvorištem i dočekivanje zore nakon cijele noći šaputanja na jastuku. Ruža i večera za dvoje ne dolazi u obzir, ali sitni znaci pažnje poput rezbarenja imena nožem u prsima novopridošlog mesa ultimativni su iskazi romantične naravi grubih momaka.
Mi ćemo se ipak fokusirati na onu drugu varijantu, a to su silovanja u zatvoru. Koliko smo uspjeli doznati, postoje dva načina da zatvorenik doslovce najebe u zatvoru. Pri je da bude silovan od strane svojih kolega, a drugi, ništa manje rijedak, je da se u akciju uključe sadistički nastrojeni čuvari.

Petro Crinkly ispričao je svoju priču:
“U okružnom zatvoru neki su me dečki silovali. Nazvali su me “Sweety Pie”. Onda su me premjestili u Camp Hill. Tada sam imao 20 godina. Prvo me moj cimer natjerao da mu pušim. Čuvar Russell je to vidio. Rekao je da sam lijep i tjerao me da mu to radim sve dok nisam zatražio da me prebace u samicu.
Onda sam premješten u SCI – Smithfield. Tu me nitko nije silovao. U početku mi je bilo drago, ali onda mi je počelo nedostajati. Ipak mi je lijepo biti “Sweety Pie”. Sada sam našao dečka mojih godina. Sada smo cimeri. On ne zna da imam hepatitis.”

iza šipke vole šupke

iza šipke vole šupke

U američkim zatvorima, gdje su silovanja u zatvorima velik i prepoznat problem, vlada stroga hijerarhija. Dečki s duljim stažem nasilne prirode, oni koji već uživaju određeni status unutar zidova često nalaze svoje kuje (Woman, Bitch, Punk, Prag) među “gušterima” odnnosno “ribama” (Fish je naziv za novopridošlicu, kako ste mogli već naučiti u izrazito edukativnim serijama poput Prison Breaka ili OZ-a). Ribe postaju doslovce robovi svojih gazdi, a osim što ih moraju “propuštati na stražnja vrata” na redovitoj bazi, za svoje ljubavnike moraju obavljati i druge poslove kao što su pospremanje ćelije, prenošenje droge i drugih stvari, pa čak i izvršavati ubojstva. Silovanje tu ima dvostruku ulogu:osim samog upražnjavana seksa, ono služi i kao izraz nadmoći. Odbijanje poslušnosti i izvlačenje na “nemoj večeras dragi, boli me glava” fore rezultiraju škakljanjem potrbušnice izrazito oštrim predmetom. Nevoljne “kuje” često bivaju silovanje od strane većeg broja zatvorenika (Gang-Bang) kako bi se smekšale.

M. P. iz Arkansasa priča:
“Nisam imao izbora i morao sam pristati biti njegovska zatvorska žena iz straha za svoj život. Pristao sam na pušenje, jebanje u guzicu i obavljanje drugih dužnosti, spremao sam mu krevet. Bio sam njegov rob, uprava zatvora je to znala i nije ništa napravila.”

Čak 23 posto muških zatvorenika u američkim zatvorima izjavilo je da su bili silovani. Većina svoju guzu zapravo koristi kao neku vrstu valute koja im omogućava da budu zaštićeni. Pristaju biti nečija “kuja” kako ne bi bili silovani od strane drugih zatvorenika, a taj status im omogućava i neke druge povlastice. Upravo zato heteroseksualni muškarci često pristaju na seks s muškarcima samo kako bi im dug boravak u zatvoru ipak bio što ugodniji, ako se to tako može reći.

T. J. Parsell objavio je autobiografsku knjigu ” A Memoir of a Boy in a Man’s Prison” u kojoj opisuje svoja iskustva sa silovanjem u zatvoru. Kao dječak od 17 godina osuđen je zbog pljačke i poslan u zatvor s odraslim zatvorenicima. Dio njegove priče možete čuti u ovom video isječku.

Čuvari i njihove ćune

Dečki u zatvorima svoje guze trebaju čuvati na sve moguće načine, ali nedajbože da pomoć zatraže od čuvara, jer i duga palica zakona doseže straga. Prema podacima do kojih smo došli, najgori čuvari su oni u pensilvanijskim zatvorima gdje su čuvari, doslovce poput ličkih medvjeda, zakonom zaštićeni od sankcija zbog prekršaja koje bi mogli počiniti u zatvoru.
Duduše, prije nekoliko godina, trinaestero čuvara je pohapšeno kada je rasturena cijela organizacija silovatelja u ženskim ali i muškim zatvorima, ali to je izoliran slučaj u dugogodišnjoj praksi. Slučajevi u kojima čuvar najebe zbog jebanja vrlo su rijetki, a muške zatvorenike koji su spremni govoriti o svojim intimnim iskustvima s čuvarima treba tražiti svijećom. Barem jednom na godinu čuvare se uhvati s “rukom” u staklenci s “marmeladom” ali vrlo rijetko zbog toga nagrabuse. S druge strane, kažnjavaju se zatvorenici koje se zatekne s čuvarima.
Slučaj iz 1995. godine sve govori. Terry F. bio je čuvar direktno zadužen za nadzor grupe zatvorenika koja je obavljala poslove čišćenja. Jednom prilikom ulovljen je sa spušenim hlačama i pitonom koji je brzo nestajao u ustima jednog zatvorenika. Terry F. nije kažnjen, dapače, ubrzo nakon incidenta je umirovljen i sada mirne duše peca negdje na Floridi. Dečec koji je gutao završio je u samici gdje je odslužio cijelu svoju kaznu.

Homoseksualci ili?

One koji siluju u zatvorima se zapravo ne smatra homoseksualcima, ali oni koji bivaju silovani ipak bivaju obilježeni kao pederi, bez obzira na to koje su seksualne orijentacije bili prije dolaska na odsluženje kazne.

J. D. iz Texasa kaže:
“Silovan sam siječnju 1993. godine. Držali su me na podu dok su me barem tri crna zatvorenika ševila u rektum. Od tog dana bio sam obilježen kao homoseksualac i prodavali su me jedan drugome. Jednom sam bio prodan za vrećicu kave! Crni zatvorenici siluju bijele, slabašne zatvorenike, a ja sam jedan od njih.”

Silovani zatvorenici činom silovanja “pretvoreni” su u žene i tretirani su kao smeće. Mnogi ne mogu izdržati taj pritisak, stalno silovanje i mučenje. Mnogi ne prežive. Rodney, klinac od 17 godina, jedan je od njih.

Rizična skupina

“Mlad dečko iz srednje društvene klase, bijele kože, nepovezan s bandama i bez uličnog iskustva, fizički slab.” Ako odgovarate ovom opisu, biti kriminalac u Americi nije baš najbolja ideja. Upravo takvi najčešće nastradaju u zatvoru.
Boja kože itekako igra ulogu:u 13 posto slučajeva bijelac je silovao bijelca, u 29 posto slučajeva bijelac je silovao crnca, u 56% slučajeva crnac je silovao bijelca.

Želiš još zatvorsko – kriminalnih tema?

Zatvor Pelican Bay – kazna za najgore >>

Bande:Arijevska braća >>

Bande:Mara Salvatrucha >>

Najtraženiji zločinci >>

TAGOVIkriminal seks sex silovanje zatvor

Komentiraj