Report

Aside Banners

Sexy plodovi rokerskih genitalija

Seks, Drugs & Rock'n'Roll nisu tako loš spoj, čak niti kada je genetsko nasljeđe u pitanju. Ta kombinacija jamči lijepu i sexy djecu!

Piše , Objavljeno

Idesh! znanstveni tim još jednom se uhvatio u koštac s problemima koji desetljećima muče znanstvenu zajednicu. “Utjecaj glasnih gitarskih rifova i frenetičnih ritmova, opojnih supstanci i rizičnih seksualnih odnosa na formiranje fetusa” naziv je studije čiji su rezultati šokirali akademije znanosti širok svijeta i natjerali Crkvu da preispita svoju dogmu.

Naše iscrpno istraživanje potvrđuje da rokerske mošnje i maternice, bez obzira na godine zlostavljanja, mogu uroditi plodom koji zadovoljava naše visoke estetske kriterije. Kao krunski dokaz ove znanstvene studije donosimo dio prateće dokumentacije.

10. Zoe Kravitz

zoe kravitz

zoe kravitz

zoe kravitz

zoe kravitz

Mala Zoe (20) sretan je spoj tate Lennija i mame Lise Bonet (Huxtable). što reći, mala je prava, što se svakako očekuje od Lisine nasljednice, a ni tata Lenny očito nije odmogao. Budući da djeca rokera imaju ograničenu mogućnost izbora zanimanja (model, glumica, dizajnerica), Zoe se odlučila biti glumica, pa smo ju nedavno mogli gledati u The Brave One (Neustrašiva) s Jodie Foster.

9. Chelsea Tallarico

Chelsea Tallarico

Chelsea Tallarico

Chelsea Tallarico

Chelsea Tallarico

Izgleda gotovo nevjerojatno, ali znanstveno je dokazano:Steven Tyler (Aerosmith) nositelj je najkvalitetnijih gena u čitavoj glazbenoj industriji! Istraživanja su dokazala da su njegove mošnje izdržale pritisak uskih kožnih hlača i ovom popisu podarile čak dvije ljepotice.
Počinjemo s mladom Chelsea (19), kćerkom starog Stevena Tylera, punog imena Stephen Victor Tallarico iz njegovog braka s dizajnericom Teresom Barrick.

8 / 7. Alexandra i Theodora Richards

Alexandra i Theodora Richards

Alexandra i Theodora Richards

familija Richards na okupu

familija Richards na okupu

Još jedan matori (i ružni) roker, Keith Richards, uspio je istisnuti dva puna pogodka. Naravno, ne smije se zanemariti itekako vidljiv utjecaj majčinih gena. Da je Patti Hansen djecu napravila s frajerom koji ne izgleda poput hodajuće karikature, sigurni smo da bi rezultat bio puno bolji.
Theodora je rođena 1985. i prilično je poznata kao manekenka, a nešto manje kao slikarica. Alexandra rođena je godinu dana kasnije, također modelira ali radi i kao DJ.

6 / 5. Elizabeth i Jade Jagger

Elizabeth i Jade Jagger

Elizabeth i Jade Jagger

Elizabeth i Jade Jagger

Elizabeth i Jade Jagger

Kad smo već kod članova Stonesa, dinastija Jagger nameće se kao logičan izbor. Kćeri skakutavog Micka, Elizabeth i Jade svakako zaslužuju uvrštenje na listu.
Jade je rezultat spajanja (biblijskog) Micka i Biance Jagger, ima 37 godina i poznata je dizajnerica nakita.
Elizabeth je nastala kada su se pomiješali Mickovi i geni Jerry Hall. Ima 24 godine i “bavi se manekentsvom” kako se to kod nas veli.

4. Calico Cooper

Calico Cooper

Calico Cooper

Calico Cooper

Calico Cooper

Zbog ove male morali smo naručiti dodatnu DNK analizu jer jednostavno nam nije išlo u glavu da je Alice Cooper u stanju napraviti ljudsko biće, a kamoli ovako sjajan primjerak.
Ipak, kako bilo, Alice Cooper i balerina Sheryl Goddard prije 27 godina blagoslovljeni su ovom prinovom. Calico je plesačica i danas nastupa sa svojim taticom na koncertima, a pojavljuje se i u filmovima. Horror filmovima.

3. Kimberly Stewart

Kimberly Stewart

Kimberly Stewart

Kimberly Stewart

Kimberly Stewart

Roda Stewarta niti frizura nije uspjela spriječiti da ostane bez potomstva, pa je na našu sreću, iz braka s glumicom i modelkom Alanom dobio Kimberly.
Kimberly je američka posvuduša, manekenka i dizajnerica obleke. Naravno, nas puno više zanima bez obleke, a to nije rijedak slučaj.

2. Lucy Walsh

Lucy Walsh

Lucy Walsh

Lucy Walsh

Lucy Walsh

Lucy je tatino čedo Joea Walsha, gitarista The Eaglesa, i po nama zaslužuje drugo mjesto na ljestvici. Lucy ima 25 godina, školovana je pijanistica i balerina, i ganja vlastitu glazbenu karijeru.

1. Liv Tyler

Liv Tyler

Liv Tyler

Liv Tyler

Liv Tyler

Sve znate, još jedan i najveći doprinos Stevena Tylera čovječanstvu. Vjerujemo da će naš prijedlog da mu se zbog ovog nevjerojatnog dosega udijele čak dvije Nobelove nagrade neće proći neopaženo. Prvu nagradu dodijelili bi mu za mir, jer znamo da svi ratovi i neprijateljstva prestaju kada se Liv pojavi na ekranu, a drugu za njegov rad na polju humane genetike jer kako je Steve uspio stvoriti ovako divno čeljade ostaje misterijem čak i za umove poput naših.
što reći o Liv, a da to već ne znate? Ništa, pogledajte njezinu fotogaleriju, rentajte neki od njezinih filmova, zalijepite njezin poster u svoju sobu (mi jesmo).

Za kraj

gowan i amy

gowan i amy

Za kraj jedna kombinacija rokerskih gena koje se iskreno bojimo i za koju se nadamo da je moguća samo u našim najgorim snovima.

TAGOVIaerosmith alice cooper Chelsea Tallarico djeca Keith Richards lenny kravitz liv tyler mick jagger rock steven tyler Zoe Kravitz

Komentiraj