Report

Jedno govno za van, molim

Aside Banners

ShitExpress – poručite ljudima što uistinu mislite o njima slanjem paketa konjskog izmeta

Piše , Objavljeno

Ako ste mislili da ne postoji usluga kojom svojem najgorem neprijatelju možete poslati konjska govna, razmislite ponovno. Ipak, živimo u 2014. godini!

ShitExpress 1Kolika god vi bili dobroćudna dušica, mora postojati barem par osoba na svijetu koje su vam se toliko zamjerile da maštate o tome kako ćete jednog dana smoći hrabrosti, doći do njihovih ulaznih vrata, skinuti hlače i baciti masivni shit na njihovom pragu. Nemate takve porive? Ok, lažite sami sebe koliko god želite, ali ako hipotetski nekome poželite na taj način pokazati što mislite o njemu, sada postoji mnogo jednostavniji i elegantniji način: pošaljite im paket konjskog izmeta i guštajte kao prasci u blatu!

Služba se zove ShitExpress, a omogućuje vam da anonimno pošaljete plastični spremnik pun konjskog izmeta svom iritantnom kolegi, odvratnom šefu ili bivšoj curi/dečku. Možete izabrati obični, “slatki” i svečani spremnik, a iz ShitExpressa obećavaju kako će vam uskoro omogućiti izbor izmeta i nekih drugih životinja, poput krava, koza pa čak i slonova. Naravno, svi znamo kako tako nešto mora završiti time da grupa ljudi čuči nad plastičnim posudama i obavlja nuždu jer tako mi kao čovječanstvo funkcioniramo! Za sve ćete ovo morati izdvojiti 12.95 eura iliti 0.05 bitcoina (90-100 kuna), a u cijenu je uključeno i pisanje osobne poruke koju želite dostaviti svom “neprijatelju“. Kažu da je usluga dostupna diljem svijeta, što znači da niti mi nismo iznimka, a ako ste ju već probali ili to tek planirate, javite da znamo iz prve ruke jel valja!

ShitExpress – otvaranje paketa:

Inače, zanimljivo je da ShitExpress nije niti prva niti jedina ovakva usluga u svijetu. Sve je počelo prije 10-ak godina Mailpoopom koji je u međuvremenu propao, a danas su najjači igrači Poopsenders i Ipoopyou. Njihov je najveći problem što su prilično nefleksibilni kada se govori o plaćanju (kreditne kartice i milijun drugih podataka) i zahtijevaju more ispunjenih koraka prije nego što vam daju da napokon pošaljete to prokleto govno susjedu koji vam stalno zagrađuje auto! Ali eto, dobro je znati kako tržište za ovako nešto postoji i da je iznimno konkurentno!

TAGOVIgovno izmet neprijatelj osveta pošta šala služba slanje smiješno start-up

Komentiraj