Report

Aside Banners

Sintetički alkohol, nova droga za bolje sutra

Obožavate šus cuge u glavi ali ne i biti mrtvi pijani, obnevidjeli od mamurluka, dehidracije i bez vozačke na sljedećih 6 mjeseci. Britanci kemijaju na rješenju vaše tekuće aporije - uskoro stiže sintetički alkohol

Piše , Objavljeno

Nadomjestak za alkohol koji će vas razgaliti i oraspoložiti baš kao par čaša vina ili pive, ali vas istovremeno držati na sigurnoj udaljenosti od mortus faze i njezinih glavobolnih posljedica, trenutno se razvija na londonskom Imperial Collegeu pod vodstvom tipa znakovitog imena – Dr. David Nutt.

Nutt zbori da se pri konzumaciji njegovog sintetičkog alkohola mozak natapa veselom supstancijom diazepamom iz porodice benzodiazepina, inače sastojkom mnogih antidepresiva, a bez da se stvara ovisnost. K tome, koliko god da popijete, učinak se ne povećava, a ukoliko se želite ekspresno skinuti sa kemijskog vlakića sreće, biti će dovoljno žvaknuti pilulu koja strelovito ubija učinak.

Trenutačno se radi na varijanti bez okusa i mirisa koja će se moći dodavati u cugu ili sarmu, kako već budete inspirirani, no autorima hvalevrijednog eksperimenta ne pada na pamet da je alkohol ne samo dio priča iz crnih kronika i soba za ispumpavanje želuca, nego i okusa. Dakle, palac gore za učinak, no dva palca dolje za gastronomiju.

TAGOVIalkohol mamurluk pijanstvo whiskey

Komentiraj