Report

svaka čast

Aside Banners

Skandal u Zagrebu: student odustao od autoškole jer je morao reanimirati “mušku” lutku

Piše , Objavljeno

Na Instagramu naletiš na hrpu selfieja, fotki hrane i “zanimljivih” storiesa, ali tu i tamo se iznenadiš crowdsourced informacijama na koje naletiš. Informacijama koje sažeto i jasno prenose važno stanje stvari, duh vremena koji su zabilježili stvarni ljudi, a ne društveni kritičari i kroničari sadašnjosti koji su izgubili korak sa zbiljom zbog svojih izmišljenih pozicija na LinkedInu.

Tako smo jučer u moru nevažnih Storiesa (oprostite, prijatelji) nabasali i na VIJEST koju nam je osigurala gospođica čiji su podaci poznati redakciji.

Ne vijest. Ili Vijest. Nego VIJEST.

Ovako izgleda Instagram story.

Screenshot_17

Stupili smo u kontakt s autoricom da saznamo više o ovom neugodnom događaju.

Da. Muškarac u ranim dvadesetima je odustao od autoškole jer je odbio prisloniti usta na “mušku” lutku kako bi uvježbao proces reanimacije. Ček ček ček… da ponovimo to još jednom. MUŠKU. LUTKU.

Na predavanju prve pomoći su polaznici morali reanimirati lutku. Svi smo gledali Baywatch i znamo kako to ide. Mladić je rekao kako to odbija napraviti na što mu je predavačica rekla da mora jer inače ne može dobiti potpis niti polagati vozački ispit. Mladić se oštro usprotivio i pitao može li otići. I otišao je. Da zaključimo ovaj literarni uradak – iza njega je ostala samo nevjerica. Predavačica je bila u šoku jer joj se to nikada nije dogodilo, ali su joj nadređeni rekli da je ispravno postupila.

Možda bi predavači trebali u setu opreme imati i vlasulju, ako se ponovi ovakav slučaj. Po mogućnosti nekoliko vlasulja u različitim bojama kose, ovisno o preferencama polaznika. Može za nas ružičasta jer nam je super Natalie Portman u Closer.

Ovaj mladić je svakako jedno vrhunsko ljudsko biće koje bi odšetalo i u stvarnoj kriznoj situaciji. Odbio bi pomoći i unesrećenom muškarcu koji nije izliven u kalup negdje u Kini nego je stvarno biće od krvi i mesa. Jer je muškarac. Zašto bi muškarac drugog muškarca ikad dotaknuo ustima? Makar i da mu spasi život? Grozna pomisao.

Moramo priznati da nam je učinio uslugu. I drago nam je da se takva osoba neće naći za upravljačem automobila.

TAGOVIautoškola homofobija prva pomoć

Komentiraj