Report

Aside Banners

Sklekovi bez ruku

Sklekovi bez ruku? Da ima i toga, ali samo kod budista i u Srbiji. Evo kako su nam susjedi pokrali drevne istočne tajne

Piše , Objavljeno

Miodrag Gidra Stojanović, srpski boksač i ultimate fighter kojeg su ustrijelili usred bijela dana 2001. godine u Beogradu, obilazi ovih dana svjetske blogove s videom o sklekovima bez ruku. Gidra je navodno popalio tisuću godina staru tehniku budističkih monaha za koju nitko nije vjerovao da je realno izvediva dok ju crnogorski akcijski heroj nije demonstrirao na filmu ‘Rođen kao ratnik’ gdje razvaljuje 50 bezručnih sklekova u 10 sekundi.

Prstohvat biografije:1993. Gidra odlazi u Los Angeles gdje surađuje sa Arnoldom Schwarzeneggerom i Magicom Johnsonom, a po selu kruži priča da je bio povezan s beogradskim undergroudom, što nekako ima smisla s obzirom na nenadani olovni kraj velikog Gidre.

Kod trbušnih sklekova fora je snažnim trzajem trupa podići gornji dio tijela, a kasnije je stvar nešto lakša jer se koristi odbojna sila. Naravno, ne toliko lakša da nitko u preko soma godina nije uspijeva odraditi vježbu, ni Bruce Lee, ni stari kung-fu majstori. Sve dok se nije pojavio neponovljivi Gidra koji je supermoćnim tijelom iz Podgorice raskrinkao budiste.

TAGOVIrekord sklekovi sport

Komentiraj