Report

jazo

Aside Banners

Škole preodgajaju klince zaglupljene filozofijom Andrewa Tatea

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

Nakon što je Tate dolijao rumunjskoj policiji, počelo je izlaziti sve više pojedinosti o zločinima za koje ga se tereti. Od optužbi za silovanje pa sve do ropstva u kojemu je navodno držao djevojke. Ako uzmemo u obzir izjave kako su žene njegovo vlasništvo, ovakve optužbe nikog previše ne čude.

No Andrew Tate je svojim stavovima privukao mnogo pažnje, a samim tim i dosta obožavatelja. Naročito je popularan u grupama adolescenata. Popularnost koju je generirao tijekom posljednjih godina na njih je izvršila toliki utjecaj da su škole u Velikoj Britaniji odlučile učenike reeducirati.

Tako je škola u južnom Londonu predstavila učenicima prezentaciju u kojoj su osporavali Tateove stavove. Uskoro se prezentacija pretvorila u debatu u kojoj je nekolicina učenika počela tvrditi da su žene odgovorne za silovanja koja im se događaju. Nešto što neodoljivo podsjeća na Tateove izjave zbog kojih ga mnogi smatraju ženomrscem.

Kada ne daje mizogene izjave, Tate voli slati poruke maloljetnim curama na Instagramu. Nedavno je u javnost izašla djevojka koja tvrdi da joj je samoprozvani “Top G“ uletio u inbox na Instagramu kada je imala samo 16 godina.

Mi ćemo se poslužiti izjavom Tywina Laninistera „ako moraš ponavljati da si kralj, zapravo nisi kralj”. Isto vrijedi i za Andrew “Top G“ Tatea.

TAGOVIadolescenti andrew tate poplarnost škola tiktok tinejdžer