Report

Good guy Rémi!

Aside Banners

Slavni komičar Rémi Gaillard će se zatvoriti u pseći kavez u azilu dok svih 300 životinja ne bude udomljeno

Svi ga znamo kao blesavog komičara i prankstera, ali Rémi Gaillard se u zadnje vrijeme sve više baca u humanitarne vode.

Piše , Objavljeno

Za one koji ne znaju tko je Rémi Gaillard ili nikada nisu vidjeli niti jedan njegov video, želimo dobrodošlicu u 21. stoljeće. Većina je ipak barem čula za ovog slavnog francuskog komičara i prankstera koji je slavu stekao zajebancijom na račun zbunjenih prolaznika koja se uglavnom temeljila na rekreiranju mnogih pop-kulturnih fenomena našeg doba (od Rockya pa sve do Super Maria), a sada je svoju slavu odlučio iskoristiti u mnogo plemenitije svrhe. Naime, umjesto da bere paricu i uživa u njoj, Rémi se u zadnje vrijeme sve više angažira u humanitarne svrhe, a posebno je fokusiran na azile za životinje.

U mnogim svojim video uradcima promovira udomljavanje napuštenih dlakavaca, a znao je donirati i pozamašne svote šinterajima, no sada je odlučio odvesti stvari na idući nivo. Tako će se 11. studenog ove godine zatvoriti u kavez u jedan od azila u Montpelieru te doslovno živjeti kao pas sve dok se ne udomi svih 300 nesretnih životinja koje tamo obitavaju ili dok ne uspije skupiti ukupno 50 tisuća eura potrebnih da se njihov život u azilu nastavi koliko-toliko dostojanstveno.

remi 1

Svo vrijeme koje će provesti tamo neće raditi ništa puno drugačije od svojih životinjskih prijatelja, a cijeli će ovaj performans prenositi uživo putem Facebooka. Osim skupljanja para i udomljavanja pasa, Rémi ovim nesvakidašnjim potezom želi i osvijestiti javnost o problematici napuštenih životinja te potaknuti ljude da se pobrinu za one male beštije koje nisu imale tu sreću da budu članovi neke tople i brižne obitelji. Rémi, uvijek si nam bio drag, ali sada si stvarno postao prava legenda!

TAGOVIazil facebook humanitarne svrhe komičar napuštene životinje performans prankster remi gaillard

Komentiraj