Report

Nadamo se kako će se ostvariti

Aside Banners

Smrtno bolesni fan ima samo jednu želju prije nego umre – vidjeti novi ‘Star Wars’ film

Piše , Objavljeno

Kažu kako prava ljubav nadilazi čak i smrt, pa makar ju osjećao prema nečemu poput filma. Nadamo se kako će se ovome mladiću želja i ostvariti.

star warsStar Wars: The Force Awakens je toliko blizu da ga već možemo doslovno nanjušiti, a teško je povjerovati kako ćemo za nešto više od mjesec dana sjediti u kino dvorani i gledati novi nastavak najveće ikada snimljene svemirske sage. No, na žalost, koliko god taj 18. prosinca bio blizu, neki ga ipak neće dočekati, a jedan od njih je Daniel Fleetwood, 32-godišnjak iz Texasa koji boluje od rijetkog oblika raka vretenastih stanica te je samo pitanje dana (ili čak i sata) kada će njegovo srce prestati kucati. On je toga itekako svjestan i već se pomirio sa svojim odlaskom, ali ipak ima jednu jedinu želju. Kao ogromni fan Star Wars serijala, želio bi prije smrti dobiti priliku pogledati najnoviji nastavak u sklopu posebnog prikazivanja, jer koliko god snažan bio (doktori su mu još u srpnju predviđali najviše dva mjeseca života), službenu premijeru neće dočekati niti čudom.

Daniel Fleetwood – TV reportaža:

Jednostavno volim Star Wars. Sa svime što imam, volim Star Wars. Stvarno ne vjerujem kako ću doživjeti premijeru. Molim vas, učinite što možete. Pomozite mi.“, zavapio je nesretni Daniel, a njegova se poruka brzo proširila društvenim mrežama. Uskoro se pojavio i hashtag #ForceForDaniel, a plemenitoj su se akciji pridružili i Mark Hamill (Luke Skywalker), John Boyega (Finn) i Peter Mayhew (Chewbacca).

 

Inače, Daniel se trenutno nalazi u hospiciju gdje se o njemu uz stručno osoblje brine i supruga Ashley, koja priznaje da čak i ako njen muž ne uspije pogledati film, pažnja i briga neznanaca znači uistinu mnogo. Mi se nadamo kako će ponekad kamena srca studijskih glavešina ipak učiniti dobro djelo (događalo se već nekoliko puta) i da će Daniel ovaj svijet napustiti s osmijehom na licu, a ne s grčem jer je morao svjedočiti još jednoj katastrofi ranga druge trilogije…

TAGOVIfilm posljednja želja rak smrtno bolestan star wars the force awakens tumor

Komentiraj