Report

Jedi govna!

Aside Banners

Smrznute kapsule punjene izmetom od sada liječe kronični proljev

Piše , Objavljeno

Čak 14 tisuća Amera godišnje umire od posljedica ozbiljne infekcije uzrokovane bakterijom Clostridium difficile, a najbolji način kako to spriječiti jest… jedenjem govana!

poopNismo neki doktori (iskreno, nismo nikakvi doktori, ali nitko nas ne može spriječiti da glumimo!) i do sada se na svu sreću nismo osobno susretali s infekcijom bakterije Clostridium difficile, ali po onome što selo priča, radi se o opakoj boleštini. Teški proljev, koji može trajati i po nekoliko mjeseci i tjerati jadne oboljele da na WC školjki provode dobar dio dana, iznimno se mukotrpno liječi, a čak 14 tisuća Amerikanaca godišnje upravo zbog nje izgubi život. S obzirom na to kakva se panika diže oko ebole, a “u dvorištu” čuče ovako podmukle ubojice, možda bi se malo više trebali pozabaviti malim Clostridium difficileom, pogotovo sada kada se testira revolucionarna metoda za njezino istrebljenje.

Naime, u posljednjih se nekoliko godina ova infekcija liječi transplantacijom izmeta, odnosno guranjem poveće cijevi u probavni sustav pacijenta i puštanjem… pa, tekućih govana! Nećemo ulaziti u detalje zašto točno ova metoda pomaže i kako sve to funkcionira, ali dovoljno je da znamo kako se radi o vjerojatno najodvratnijoj vrsti liječenja još od kada se u u prapovijesti zubobolja rješavala odrubljivanjem glave (nema nikakvih konkretnih dokaza za ove tvrdnje, ali mi u njih vjerujemo!).

poop 1

Ekipa znanstvenika iz Opće bolnice Massachusetts sada je našla novi, daleko jednostavniji i barem 1,8 milijardi puta prihvatljiviji način liječenja: smrznute kapsule punjene izmetom! Proces proizvodnje je fantastičan gotovo jednako kao sam koncept, a započinje filtriranjem zdravog izmeta donora (pitanje broj 1: jel se ove donacije plaćaju? Neki bi od toga mogli živjeti jaaaaako ugodnim životom!) i ekstrakcijom zdravih bakterija u slanoj otopini, koji se potom injektiraju u malene kapsule i smrzavaju na maksimalno 250 dana. Pacijent ih vadi iz frižidera i odmah konzumira, a liječenje zahtijeva da to učini 30 puta tijekom dva dana.

poop 2

Prvi su rezultati pokazali da nakon jednog tretmana i 8 tjedana promatranja 14 od 20 ispitanika više nije imalo simptome infekcije Clostridiumom difficile te su s prosječno pet odlazaka na WC dnevno spali na svega jedan, a pet ih je moralo proći dvije kure i ukupno osam tjedana promatranja. Dakle, rezultati obećavaju, a iako ove kapsule još uvijek nisu u slobodnoj prodaji, mogu se nabaviti uz posebne dozvole i recepte direktno od bolnice. Pošto računamo na to da će na kraju i uspjeti dobiti sve potrebne papire za masovnu proizvodnju, mi odmah skačemo na vlak i patentiramo naziv Govnoleta©! Možda nismo doktori, ali ako postoji način kako zaraditi pare na ovome, nećemo ga propustiti!

TAGOVIbolest govna infekcija izmet liječenje medicina probavni problemi proljev smiješna medicina sranje

Komentiraj