Report

Aside Banners

Šopingom do vitkosti

Više nikada nećemo reći riječ protiv šopinga! Istraživanje kaže da žene izgube barem 385 kalorija u jednom desantu na izloge. A kada zbori znanost i najveći frajeri začkome

Piše , Objavljeno

Dakle, kartice u torbicu i pravac shopping centar. Jer, vrijeme je za fitnes rezultate koje će vaš najdraži itekako honorirati. Pogotovo kada dolazi u obliku potrošačkog kruzinga. Superznanstveno istraživanje provedeno pod paskom trgovačkog diva Debenhams pokazalo je da žene u prosjeku potroše 385 kalorija jašući po najnovijoj ponudi krpica, cipelica, parfemčića i svih onih slatkih detalja koji život pretvaraju u poprilično zaduženu bajku.

Zamislite samo vrhunaravnih 7305 koraka za koje je znanost utvrdila da ih cure naprave u standardnom obilasku trgovina. Pa vrećice koje je morala nositi, pa kutije, pa se trebalo istegnut do zadnje police, pa se trebalo sagnut za navuć cipele, pa se trebalo okrenut 17,7 puta nalijevo i nadesno pred zrcalom i skužit da savršenstvo ponekad dolazi sa neodoljivim siječanjskim popustom. A ne da kao freak diže ćuku vremena glupe utege na benchu za postizanje istog kaloričnog deficita.

Nastavak znanstvene studije glasi da žene godišnje prehodaju cca 250 kilometara trošeći lovu, što je fakat nemjerljivo s onih par metara koji trebaju likovima do kvartovske birtije. Upravo tako. Ustanovljeno je da muški rod prehoda dva puta manje obijajući čitače kartica na kasama.

Ukoliko se odlučite na PIN-dijetu, računajte da će vam dva šopinga tjedno skinuti dve kile mjesečno. Uz uvjet da nemate naviku svaki novi buket vrećica nagraditi kolačima i kavom čime ubijate i zadnju liniju obrane pred muškim cinizmom. A taj vam fakat ne treba u stvarnom životu. Dovoljni su vam vaši omiljeni web magazini.

TAGOVIdijeta fitness shopping sport

Komentiraj