Report

Snašla se

Aside Banners

Spaljena Ruskinja postala hit na društvenim mrežama zahvaljujući neobičnoj metodi sunčanja

Nužda ne pita mogu li se neke stvari obaviti na klasičan način, a kada se baš jako želiš osunčati i to na prirodan način, ponekad treba i malo riskirati.

Piše , Objavljeno

Ljeto nam je stiglo i pošteno je upeklo, a valjalo bi se i polagano spremati za more. I dok mnogi temelj bacaju u solarijima, neki za to ili nemaju love ili volje… ili pak jednostavno vole sunčanje na prirodan način. Jedna od takvih je i neimenovana Ruskinja iz Novosibirska, koja je bojicu odlučila uloviti doma. I dok se većina takve ekipe izvali u dvorištu, na balkonu ili čak krovu zgrade, ona je osmislila sasvim novu tehniku: visi sa prozora svog stana!

ruskinja 2

Fotografije ove spaljene Sunčice su se proširile ruskim društvenim mrežama, a ekipa se u komentarima podijelila na one kojima uopće ne smeta njezina snalažljivost i one kojima je ovako nešto degutantno, a da ne govorimo o opasnostima za nju i bilo koga tko bi se mogao naći ispod nje ako jednom samo sklizne. Pravu malu pobunu vode susjedi koji se žale kako nagrđuje njihovu inače mirnu ulicu i pokazuje polugolo tijelo pred jadnom nevinom djecom, kritizirajući pritom policiju jer ne poduzima ništa. Iskreno, postoji li zakon koji zabranjuje ovakvo djelovanje?

ruskinja 3

Djevojka se navodno sunča svaki dan od 10 ujutro do 13 sati, a iako je za sada uhvaćen samo njezin donji dio tijela, očevici tvrde kako pazi da i gornji dio pocrni. Na žalost mnogih mladih kvartovskih ždrebaca, uvijek nosi bikini, ali očigledno je i to premalo za inače konzervativnu i vrlo dušebrižnu Rusiju. A oni jednostavno ne shvaćaju kako nužda čini lopova…

TAGOVIbizarno golotinja more novosibirsk prozor ruskinja smiješno sunčanje sunce

Komentiraj