Report

Nosila je mužu drvo

Aside Banners

Sretan vam Dan žena uz ovu caricu koja se vozila sa stablom od 5 metara zaglavljenim u šajbi

Piše , Objavljeno

Stereotip je da su žene lošiji vozači od muškaraca i protiv takvih se stvari treba boriti, pogotovo na Dan žena! A onda nam u krilo padne ovakva jedna legenda…

drvo

Drage naše majke, sestre, tetke i ujne, djevojke i žene, kćeri i prijateljice, od srca vam želimo sretan Dan žena i da zajedno doživimo svijet u kojem ćemo svi biti jedan, jednaki i ravnopravni spol! U međuvremenu, unaprijed se ispričavamo zbog salvi smijeha koje je izazvala 54-godišnja Maryann Christy iz Schaumburga (selo u sjeverozapadnom dijelu savezne države Illinois), koju je policija početkom siječnja ulovila kako se vozi s 5-metarskim stablom zaglavljenim za prednji dio šajbe njezina crnog Lincolna iz 2004. godine.

Roselle Police Department – video zaustavljanja:

Since we are new to Facebook, we were not quite sure what to expect from our post. We have received requests to post the video from this call. Some just didn’t believe it was true, so we have attached a short video of this call.The first portion of the video is in slow-motion and shows the car traveling in the opposite direction; the second portion shows the officer trying to stop the car and then as he approaches the driver. Yes, it is true and it happened! DON’T DRINK AND DRIVE!

Posted by Roselle Police Department on Monday, March 7, 2016

Tu ju je večer vidio jedan od prolaznika i odmah prijavio neobičan prizor policiji, koja nije imala previše problema u lokaciji carice. Kada su je zaustavili i pitali što radi sa cijelim stablom zabijenim u njezin auto, ona je mrtva-hladna odgovorila kako se ne sjeća točno gdje je pokupila to drvo, ali se zajedno s njim vozi već nekoliko kilometara. Policajci su odmah osjetili miris alkohola (nije pomogao niti najveći mirisni borić na svijetu), a čim je spaljena žena izašla iz automobila, bilo je sasvim jasno kako se te večeri pošteno cugalo. U svakom slučaju je sve ovo moglo završiti tragedijom, ali s obzirom da je sve završilo samo s materijalnom štetom na automobilu i jednim izgubljenim drvetom, jednostavno se moramo nasmijati. I da, žene su daleko bolji vozači od muškaraca… nama ovako nešto nikada ne bi upalilo!

TAGOVIalkohol drvo nesreća pijana prometna nesreća šajba smiješno stablo vozač vozači žena

Komentiraj