Report

Slavenska posla

Aside Banners

“Srpski rulet”: Opasne seks-zabave na kojima jedna osoba ima HIV postaju sve popularnije

Možda se radi o obijesti, možda o uzbuđenju ili pak čistom neznanju, ali brutalne orgije na kojima je jedan od sudionika zaražen opasnom bolešću postaju nova pošast!

Piše , Objavljeno

Kao da na nas slavenske narode i ovako ne gledaju kao na divlje i ekstremne barbare koji svijetu donose samo bol, patnju i totalnu ludost, sada se pojavljuju neprovjerene informacije kako je jedan od najopasnijih seks-trendova potekao upravo iz ovih krajeva, točnije Srbije. Radi se o varijanti seks-ruleta, opasne igre u kojoj grupa ljudi ima seksualne odnose bez ikakve zaštite, a jedan od sudionika je zaražen HIV-om. Naravno, nitko od drugih sudionika ne zna tko je osoba koja nosi bombu, a upravo taj faktor očito izaziva seksualno uzbuđenje.

Iako doktori diljem svijeta tvrde kako su se ovakve zabave počele širiti poput kuge, srpska striptizeta Tijana tvrdi kako je trend zapravo započeo prije par godina upravo u Srbiji. Čak je i dosta dugo poznat upravo kao srpski seks-rulet iliti varijanta ruskog ruleta u kojoj je metak u cijevi pištolja zapravo metak u cijevi nečijeg penisa ili vagine. Naravno, tvrdnje srpske striptizete valja uzeti sa dozom skepse, ali uopće nas ne bi začudilo da su upravo ovakve stvari ono što mi poklanjamo svijetu.

seks

Inače, mnogi ovakve ekstremne susrete nazivaju i “plavim partijima” jer sudionici često prije samog snošaja uzimaju plave anti-virusne pilule kako bi smanjili rizik od prijenosa bolesti (znači, varaju!). Uglavnom se održavaju među gay populacijom, a oni koji su upoznatiji s ovom scenom tvrde kako takve zabave organiziraju i na njima sudjeluju bogataši i sama društvena elita. A ako ih to napaljuje, neka ih… samo vjerojatno nisu niti svjesni ili ih pak uopće nije briga da takvim ponašanjem i olakotnim shvaćanjem još uvijek smrtonosnog virusa dovode i nas obične budale u opasnost!

TAGOVIaids ekstremno hiv opasno ruski rulet seks seks zabava sida srpski rulet zabava

Komentiraj