Report

Samo neka se klone naših penisa

Aside Banners

Stavljanje kondoma ustima na patlidžan nikada nije bilo ovoliko bizarno i uznemirujuće

Za staviti kondom tamo gdje je njegovo prirodno mjesto i za to se koristiti samo ustima jest vještina koju nema svatko, a bome niti ove nesretne Kineskinje.

Piše , Objavljeno

Kondom, staklena cipelica naše generacije, nužno zlo i najveći test vaše prave pijanosti, a sada izgleda i bizarni izazov kojim se u Kini promiče siguran seks. Ovih se dana prvo azijskim društvenim mrežama, a zatim i ostatkom svijeta proširio uznemirujući video skupine žena koje sudjeluju na nekoj vrsti natjecanja u kojem je cilj što prije ustima staviti kondom na patlidžan, a caka je u tome da muškarci drže spomenute patlidžane u svojim hlačama simulirajući time izvađeni penis. Da smo htjeli izmisliti ovako nešto, nikada ne bismo uspjeli, pa pogledajte video!

Kondomi – video:

Publika je apsolutno podivljala čim su žene stavile kondome u usta i krenule prema nedužnom povrću, a iako pravila nalažu da se ne smiju koristiti ruke, neke su si mudrice pomogle laktovima. No, što god napravile, sve je to na kraju izgledalo iznimno ne-seksi i traumatično,  toliko da ćemo morati baciti neki regular pornić da zaboravimo ovu travestiju!

TAGOVIbizarno izazov kina kondom patlidžan prezervativ siguran seks smiješno

Komentiraj