Report

Aside Banners

Što je otishlo (2)

Bacamo pogled unatrag, na stvari o kojima smo pisali, a voljeli bismo da ih pročitate ukoliko ste to propustili učiniti na vrijeme. Ajmo, čitaj!

Piše , Objavljeno

Nastavili smo svoju seriju tekstova o herojima naše mladosti i to s Velikim Blekom, traperskim madrfakrom koji je čuvao obale jezera Ontarija od najezde Crvenih mundira, sto mu gromova!

Nekima smo otkrili japanskog redatelja Takashija Miikea, autora odličnih i šokantnih filmova poput Ichi The Killer, Rainy Dog i Izo. Ako ste raspoloženi za malo brutalnog nasilja i čudnog smisla za humor, ovaj vikend ipak ostanite doma i proučite filmografiju ovog priznatog redatelja.

Kad smo već kod filmova, podsjećamo vas na prošlotjedne preporuke:apsolutno vrijedi pogledati Fincherov Zodiak, film o neuhvatljivom serijskom ubojici, i mračnu bajku za odrasle Panov labirint.

Bliži se kraj godine, vrijeme u kojem će dio nas rijetko biti trijezan. Trening treba početi već danas, a pomoći će vam probrani gadgeti za opijanje.

Od ozbiljnijih gadgeta, predstavili smo vam Nokijin novi internet tablet N810.

Među prvima smo objavili novosti s najinovativnijeg auto sajma Tokyo Motor Showa, a apsolutno prvi (prije i od Gamespota) objavili smo recenziju The Witchera.

Prošlo je neko vrijeme otkad smo objavili ove bisere, ali da vas podsjetimo na neke stare uspješnice. U dva nastavka obradili smo najveće hollywoodske pušače, odnosno filmove koji su bili najslabiji u omjeru uloženo / vraćeno.

Obradili smo i najljepše SF heroine, OK, nismo ih baš obradili, samo smo o njima pisali. Dakle, cure uz koje je i apokalipsa romantičan doživljaj, curke kojima opraštamo zle planove za uništenje ljudske rase.

TAGOVItjedni pregled

Komentiraj