Report

Aside Banners

Što je otishlo – 7 dana na Idesh! Magazinu

Evo nas sa još jednim tjednim pregledom koji će vas u kratkim crtama upoznati sa onim čime se hrpa vrijednih vilenjaka zajebavala cijeli ovaj tjedan.

Piše , Objavljeno

Dok uživate u bakalaru i drugim delicijama, te browsate našim božićnim izdanjem, prisjetite se što se ovdje dešavalo prošli tjedan. Bio je ovo još jedan u nizu ekstremno napornih tjedana koji je iz zaposlenika izvukla i posljednji atom energije inače namijenjene ispijanju neljudskih količina alkohola ili prežderavanju delicijama uobičajenim za ovo praznično razdoblje. A sada pomno proučimo što su prošlog tjedna za vas pripremili “vaši i naši”.

Cody je za vas pripremio temeljiti pregled zločestih dečkiju sporta pa, ako već niste, bacite pogled na ekipu koja nas je šokirala svojim ekstremnim (čitaj, luđačkim) izletima na terenima, parketima, u ringovima i slično. Prošli tjedan na vidjelo je izbačen i posljednji nastavak trodijelnog rječnika seksualnih perverzija namijenjen samo onima sa zavidnom tolerancijom na bolesne umotvorine najizopačenije životinje životinjskog carstva, čovjeka.

Nebojša je za vas pripremio pregled organizacija koje u svoje članstvo primaju samo najpametnije primjerke gore spomenutog čovjeka, a između ostalog možete provjerite spadate li u maleni broj “pametnjakovića” koji raspolažu “aj kjuom” dovoljno visokim za pristup nekoj od ovih organizacija. Machinime su vjerojatno nepoznanica velikoj većini pučanstva, a vi proučite alternativne načine korištenja alatom kojime su stvoreni neki od najbolji kompjuterskih naslova svih vremena.

Nakrkali smo se kokica i pive i pogledali dvije romantične komedije (Zavodnik i Bivši dečko), a najavili smo i novi kino spektakl, Jumper. što se filmova tiče, Miroz nam je u svome blogu donio pregled kino naslova za iduću godinu, a o istoj temi ćemo uskoro i mi. A ako već švrljate po uracima čitatelja seksualno-istraživačkog Idesh! Magazina, posjetite forum i “ocrnite nas” (kao da je takvo što moguće).

Gameri i oni koji se vole nazivati gamerima novi GTA IV očekuju kao Hrvati europsko prvenstvo, a mi smo vam donijeli i najnoviji trailer spomenutog naslova koji smo “osnažili” i najboljim parodijama na tiu temu. Za vas smo odigrali i novi Need For Speed, a jesmo li oduševljeni, pročitajte u recenziji (ih, koja navlakuša). Predstavili smo vam i mladog klokana Daniela Merriweathera, dok je ekipa iz Plana B razgovarala je sa dizajnericom Jelenom Vukosav i zaključili smo kako su generalno oduševljeni New Yorkom. Naravno, više možete pročitati u aktualnom tiskanom izdanju PlanaB, u kojem i Idesh! Magazin sudjeluje s vlastite dvije stranice. U zadnjem smo broju, među ostalim, predstavili i naše korisnike pearlandvelvet, tmbinga i doxikusa. Tmbingo nije skrivao svoje oduševljenje ;)
Sve u svemu, ako ste propustili bilo koju od ovih tema, bolje vam je da tu grešku ne ponovite nakon ovog tjednog pregleda… Jer mogla bi vam biti posljednja! šalimo se, ali ipak ih pročitajte! A možda se i ne šalimo…

TAGOVIotishlo

Komentiraj