Report

Dovoljan je samo trenutak nepažnje...

Aside Banners

Strah i trepet u vodenom parku: Djevojku pogodio mlaz vode i doslovno ju raznio!

Piše , Objavljeno

Da se naizgled bezbrižna zabava može pretvoriti u pravi horor, svjedoči i primjer mlade Britanke koja je teško stradala kada ju je mlaz iz vodoskoka pogodio ravno među noge!

mlaz 2Znate one totalno bizarne zakone tipa “zabranjeno je gol hraniti krtice u parku” zbog kojih se zapitate kako i zašto je do njih uopće došlo?! E pa odgovor je vrlo jednostavan: negdje je netko iz nekog razloga (ili čiste slučajnost) učinio upravo to što taj određeni zakon zabranjuje, a onda je vjerojatno bacio tužbu i dobio masne pare pa su vlasti odlučile spriječiti ponavljanje sličnih situacija u budućnosti. Takva je otprilike situacija i s vodenim parkom The Pleasure Beach u britanskom Blackpoolu, ali ruku na srce, u ovom je slučaju novi zakon definitivno bio prijeko potreban!

U listopadu 2009. godine to su turističko odredište posjetili 14-godišnja Shelby Clarke i njezina obitelj, koja je svoje odmore tamo provodila unazad par godina. Čim su stigli u hotel, Shelby je s prijateljicom Sarom krenula na bazene, kada ih je dočekala nova atrakcija parka: vodoskoci nazvani The Spectacular Dancing Water Fountain, niz mlazova koji u pravilnim sekvencama iskaču “iz asfalta”. Kako se oko ove instalacije igralo mnogo klinaca, na isto su se odlučile i Shelby i Sarah, ali Shelby je ubrzo pogodio snažan mlaz iz centralnog izvora koji je toliko snažan da može izbaciti vodu čak 60 metara u zrak! Djevojčicu je mlaz odbacio u stranu, a kada je došla k sebi, shvatila je kako joj je cijelo međunožje obilno krvari.

mlaz

Djevojčice su u panici otrčale do Shelbyine majke koja ih je odmah odvela u bolnicu gdje su doktori ustanovili kako je stradaloj klinki vagina potpuno uništena te je trebalo čak 250 unutarnjih i vanjskih šavova da se saniraju ozljede. Svi su u početku mislili kako se radi o iznimno brutalnom silovanju, ali istraga je pokazala kako je ozljede uistinu nanio nevjerojatno jak mlaz vode! Cura se morala oporavljati nekoliko tjedana, a posljedično je razvila i strah od odlaska na WC (zbog jakih bolova pri obavljanju nužde) i u školu, dok su joj menstruacije bile toliko bolne da joj je kirurški ugrađen implantat za sprječavanje iste. No, hrabra se Shelby nakon nekog vremena ipak donekle oporavila, a sada ju kao i svaku drugu 19-godišnjakinju muče neke druge brige…

mlaz

Naime, boji se kako bi ju njezin dečko Danny mogao ostaviti jer se ne seksaju često zbog bolova koje osjeća, a postoji i opravdani strah kako nikada neće moći roditi dijete. Ona voli seks i uživa u njemu, ali ožiljci unutar njezine vagine jednostavno ne dopuštaju neku pretjeranu akciju što Danny razumije, ali Shelby se ipak boji kako bi mu jednog dana moglo prekipjeti. Zato se sprema na niz operacija kojima bi se tkivo pokušalo vratiti u prijašnje strane što će platiti sam The Pleasure Beach vodeni park. Oni su, ne želeći negativnu reklamu, s obitelji djevojčice postigli nagodbu s peteroznamenkastom cifrom koja uključuje i pokrivanje svih liječničkih troškova, a uz to su uveli i nova pravila vezana uz svoje atrakcije, poglavito The Spectacular Dancing Water Fountain. Posjetitelji se sada prije početka vodenog showa upozoravaju na moguće opasnosti, a oko samih vodoskoka su postavljeni čuvari koji priječe goste od neovlaštenog ulaza i mogućih nesreća. Hvale vrijedan potez, ali nevjerojatno je kako na to nisu mislili prije nego što je vodeni top gotovo ubio djevojčicu?!

TAGOVIdjevojčica horor mlaz vode nesreća ozljeda tragedija vagina vodeni park

Komentiraj