Report

Sreća prati naduvane

Aside Banners

Sudac smanjio kaznu uzgajivaču marihuane jer mu je urod bio katastrofalno loš

Piše , Objavljeno

Kada sustav dođe na tu razinu da te ne kažnjava zbog ilegalnog uzgoja trave, već ti smanjuje kaznu jer je ta ista trava toliko loše kvalitete, znaš da svijet ide u pravom smjeru!

Ovog lika ne smijemo nikad zaboraviti.

Marijuana Growing Room

Da se sudac koji mu je sudio slijepo držao propisa, Joshua Hughes bi u zatvoru ležao barem dvije godine, ali izgleda kako se sreća ipak nasmiješila 20-godišnjem blesanu iz kalifornijskog Stocktona. Dečko je inače bio na normativu od 20 jointova dnevno, pa je odlučio kako bi možda mogao uštedjeti neku lovu kada bi samostalno uzgajao travu za vlastite potrebe. Za bijednih je 200 dolara kupio rabljeni sustav za početnice, pogledao nekoliko YouTube videa o uzgoju svete biljke i zasadio 40 sjemenki, koje je svakodnevno pazio i mazio, zalijevao i adekvatno provjetravao.

trava

No njegov je stanodavac primijetio kako s plafona curi voda, a kada je otišao provjeriti što se događa u stanu, pronašao je pravu malenu farmu. Odmah je sve prijavio policiji, koja je uhitila nesretnog Hughesa zbog ilegalnog uzgoja marihuane, koja je sama po sebi u Kaliforniji manje-više legalizirana. Mladiću je prijetilo dvije godine zatvora, ali sudac mu se smilovao jer je njegov urod bio bijedan, a sam uzgoj nestručan od početka do kraja. Čak je i Hughesov odvjetnik išao na takvu obranu, tvrdeći kako njegov klijent nije imao znanje, sposobnosti, iskustvo i ustrajnost da uzgoji te biljke te je totalno nesposoban da to učini sam. Zato je valjda dobio pola godine uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada te moguće privatne instrukcije kod suca koji očigledno zna kako izgleda dobar stuff!

TAGOVIjoint kalifornija marihuana sud sudac trava uzgoj vutra

Komentiraj