Report

Aside Banners

Sumrak: Nova Dijagnoza

Twilight je dobio neočekivani nastavak - 'Nova Dijagnoza'. Priča o krvopijama pretvorena je u romatičnu emo limunadu, no zato se užas preselio u stvarnost. Postoji legija ljudi koji su se totalno povampirili od ovisnosti o filmu

Piše , Objavljeno

Nakon što je iscurilo par priča o ženama koje su zaboravile da su u braku, da imaju djecu, pa nakraju i da su obdarene moždanom masom, jerbo su dane i noći klikale po blogovima, forumima i fanovskim web sitovima vezanim za Sumrak, fenomen sumrakomanije je stvarno nadomak psihijatrijskih udžbenika. Zovu ih i ‘Twi-mame‘, a jedna od njih se hvali da je odgledala film preko 300 puta.

Demografija patoloških ovisnica također poprima sve veće razmjere. Dok se s prvim filmom fanovska populacija sastojala uglavnom od tinejdžerki, danas su to i mame, bake ili ćukunstrine. Pridružilo im se i jato frajera pa izpižđene žene po netu jadikuju s pitanjima ‘kako da se borim protiv muževe ovisnosti o Sumraku?‘. Postoji također gro kvizova koji će utvrditi stupanj vaše boleštine, a par kliničkih slučajeva brije kako im je fiksacija na Edwarda i Jacoba poboljšala brak.

Ne bi sve to niti spominjali da se upravo ne odigrava premijera trećeg nastavka Twilighta – Eclipse. Očekujemo da s ovom epizodom u krug narkića uđu psi, mačke i nerođena djeca, a s posljednjim nastavkom ‘Breaking Dawn‘ koji je najavljen u dva dijela za 2011. i 2012., računamo s fanovskim divljanjem žitelja obližnjih Sunčevih sustava.

TAGOVIsumrak twilight

Komentiraj