Report

Aside Banners

Surfali smo: GoComics

Ako ste jedan od onih koji u dnevnim novinama vole pročitati, u najvećem broju slučajeva, poprilično lejm stripove, vrijeme je da posjetite gocomics.com...

Piše , Objavljeno

Zaljubljenici u stripove koji na dnevnoj bazi izlaze za razne dnevne listove, na sajtu gocomics.com pronaći će brdo stripova od kojih većina ne izlazi u našim novinama (uglavnom zbog lokalne tematike koja bi u domaćem okruženju djelovala izvan konteksta). No, kada malo bolje proučite sajt, otkrit ćete i mnoge zanimljive stripove koji nisu zemljopisno vezani za određeno područje i razumljivi su svakome, neovisno o lokaciji.

GoComics.com

GoComics.com

Na stranici možete pronaći stripove kao što su, svima poznati Garfield, Calvin & Hobbes, Wizard of Id ili Heathcliff, ali i iznimno kvalitetne i popularne stripove kao što Doonesbury ili Too much coffee man koji bi vas mogli oduševiti. Stranica vam omogućuje da provjerite i “izbore urednika” koji se izmjenjuju na svakodnevnoj bazi, a djelo su dobro uhodane ekipe koja zna što se traži. Ako pak svakodnevno ne želite čačkati po stranici kao da ste sišli s uma, možete se uključiti i na njihovu mailing listu pa će vam u mailbox stizati najnoviji stripovi po vašem izboru.

Dakle, dvjestotinjak stripova koji se nalaze u bazi podataka bit će više nego dovoljni čak i ako ste najgora picajzla.
Posjeti GoComics >>

TAGOVIgocomic internet strip surfali smo web

Komentiraj